​Άλλος άνθρωπος έγινε μόλις επέστρεψε στο σπίτι του ο Λουίς Σουάρες, που με ανακοίνωσή του παραδέχθηκε αυτό που είδε ο κόσμος όλος και ζήτησε συγγνώμη για το δάγκωμα στο Μουντιάλ!

«Ανεξάρτητα από τις κριτικές και τις αλληλοσυγκρουόμενες δηλώσεις που είδαν το φως της δημοσιότητας αυτές της μέρες, όλες εκ των οποίων έγιναν χωρίς καμία πρόθεση παρέμβασης στην καλή εμφάνιση της εθνικής μου ομάδας, η αλήθεια είναι ότι ο συνάδερφός μου Κιελίνι υπέφερε τις σωματικές επιπτώσεις του δαγκώματος μετά από σύγκρουση που είχε μαζί μου», αναφέρει ο 28χρονος άσος, που χρειάστηκε περίπου μία εβδομάδα για να παραδεχθεί το σφάλμα του.

Τονίζοντας πως έχει μετανιώσει και διαβεβαιώνοντας πως δεν θα επαναληφθεί κάτι αντίστοιχο, ο Σουάρες ζητά συγγνώμη από τον Κιελίνι και την ποδοσφαιρική οικογένεια!

Θυμίζουμε πως, εκτός από θύελλα αντιδράσεων, η δαγκωματιά είχε ως αποτέλεσμα η FIFA να τιμωρήσει τον Σουάρες με εννέα αγωνιστικές μακριά από τα γήπεδα, με απαγόρευση να συμμετάσχει σε κάθε ποδοσφαιρική δραστηριότητα για τους επόμενους τέσσερις μήνες και χρηματικό πρόστιμο 82.000 ευρώ.