Στο πλευρό της Εθνικής μας ομάδας στο Ρεσίφε βρέθηκε μια μικρή ομάδα φιλάθλων θέλοντας να ενθαρρύνει με τον τρόπο της τους διεθνείς μας στην αναμέτρηση με την Κόστα Ρίκα.

Μπορεί ο αριθμός των οπαδών του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος να ήταν μικρός, αλλά όπως θα δείτε στο παραπάνω βίντεο ζητωκραύγασαν όταν μπήκε το γκολ.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης ο ανταποκριτής του STAR στην Βραζιλία, Θοδωρής Σούκας συνομίλησε με ορισμένους από αυτούς θέλοντας να καταγράψει τα συναισθήματά τους.

«Το Κύπελλο το έβαλα στην τσάντα τώρα πάμε για το 2018. Δεν πειράζει… στις καρδιές μας είναι σαν να το πήραμε. Περάσαμε πολύ καλά, το ευχαριστηθήκαμε και μας έκαναν πάλι υπερήφανους. Συνεχίζουμε», ανέφερε ο γνωστός περιπτεράς από την Λαμία.

Ένας άλλος φίλαθλος δήλωσε: «Είμαστε στεναχωρημένοι, αλλά πρέπει να είμαστε υπερήφανοι γιατί αυτό που έγινε σήμερα στη Βραζιλία είναι μοναδικό. Αν ήμουν στη θέση του Φάνη Γκέκα ενδεχομένως να μην ένιωθα όμορφα, αλλά κι αυτός θα πρέπει να είναι χαρούμενος γιατί κι αυτός έφερε την ομάδα εδώ που έφτασε».

Παρακολουθήστε το παραπάνω βίντεο…