Μία από τις σημαντικότερες στιγμές της ζωής του ετοιμάζεται να ζήσει σε λίγες ημέρες ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος.

Όπως ήδη σας έχουμε αναφέρει σε προηγούμενη ανάρτηση στο star.gr, o διεθνής μας δεν χρειάστηκε να αναβάλει το γάμο του εξαιτίας του Μουντιάλ και έτσι θα δεθεί με τα ιερά δεσμά του γάμου με την καλή του, Ξανθή Σταμουλάκη.

Τι θα λέγατε όμως αν σας αποκαλύπταμε την τρυφερή ιστορία αγάπης του ερωτευμένου ζευγαριού;

Όλα ξεκίνησαν το 2006, όταν ο Σωκράτης ήταν μόλις 18 ετών και η αγαπημένη του Ξανθή 16 ετών!

Οι δυο τους γνωρίστηκαν όταν ο ποδοσφαιριστής έφυγε τότε από την ΑΕΚ ως δανεικός για τη Νίκη Βόλου. Ο μπαμπάς της Ξανθής ήταν βοηθός προπονητή στην συγκεκριμένη ομάδα κι αμέσως ξεχώρισε τον Σωκράτη όχι μόνο για την αθλητική του επάρκεια αλλά και για το ήθος του.

Η Ξανθή εκείνη την εποχή ήταν μαθήτρια Λυκείου και λίγο καιρό αργότερα ξεκίνησε ένα φλερτ ανάμε��α στους δυο τους. Οι γονείς της νεαρής κοπέλας δεν είχαν καμία αντίρρηση, αφού γνώριζαν με ποιον είχαν να κάνουν.

Στα 18 της η Ξανθή έδωσε Πανελλήνιες και πέρασε στη Γεωπονική Σχολή, αλλά η ζωή είχε αλλά σχέδια για εκείνη.

Εκείνο το διάστημα ο Σωκράτης πήρε την πρώτη του διεθνή μεταγραφή για την Ιταλία και η καλή του αποφάσισε να τον ακολουθήσει.

Βρήκε λοιπόν ένα ιταλικό Πανεπιστήμιο και πήρε κι εκείνη τη δική της μεταγραφή για το Τμήμα Γεωπονικής.

Λίγα χρόνια αργότερα πήρε το πτυχίο της και όταν ο Σωκράτης πήρε μεταγραφή για την Γερμανία, δίχως δεύτερη σκέψη τον ακολούθησε πάλι κάνοντας το μεταπτυχιακό της στην Γερμανία.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι το ζευγάρι έφτασε δύο φορές πολύ κοντά στον πολιτικό γάμο, αλλά πάντα το ανέβαλλαν για την κατάλληλη στιγμή.

Αυτή η στιγμή έφτασε και στις 5 Ιουνίου θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας μετά από 8 χρόνια σχέσης.

Τέλος, να αναφέρουμε ότι ο Σωκράτης και η Ξανθή τον περασμένο Φεβρουάριο κράτησαν στην αγκαλιά τους την μικρή τους κόρη.