​Μπορεί το γκολ που έβαλε στο 90΄ενάντια στην Κόστα Ρίκα να μην έφερε και την πρόκριση του 8 του Μουντιάλ, όμως ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος, θα πρέπει να ξεπεράσει γρήγορα την ήττα στη Βραζιλία και να μπει σε… γαμήλιο mood, αφού τελικά θα παντρευτεί κανονικά το Σάββατο την εκλεκτή της καρδιάς του Ξανθή Σταμουλάκη.

papastathopoulos1.jpg

Ένα πραγματικό θρίλερ εκτυλίχθηκε στην Βραζιλία, όσον αφορά στον γάμο του Έλληνα διεθνή, αφού μετά την νίκη της Εθνικής επί της Ακτής Ελεφαντοστού και την πρόκριση στους 16 ήταν πάρα πολύ πιθανό αυτός να αναβληθεί.

Μέχρι και η βραζιλιάνικη ιστοσελίδα “Globo” ασχολήθηκε με το αν ο Σωκράτης θα ντυθεί ή όχι τελικά γαμπρός, γράφοντας λίγο μετά τον αποκλεισμό της Ελλάδας από την Κόστα Ρίκα:

papastathopoulos2.jpg

«Ο Έλληνας σκόρερ μετά τον αποκλεισμό θα παντρευτεί κατά τη διάρκεια του Μουντιάλ».

Το σίγουρο πάντως είναι ότι τον ίδιο τον Παπασταθόπουλο δεν θα τον πείραζε καθόλου να αναβάλει για λίγες μέρες τον γάμο του, αν ήταν η Ελλάδα να προκριθεί στις οχτώ καλύτερες ομάδες του κόσμου.

papastathopoulos3.jpg

Άλλωστε όλοι στην Εθνική του έκαναν πλάκα και ήλπιζαν να ξαναζήσουν στιγμές του 2004, όταν ο Τάκης Φύσσας ανέβαλε τον δικό του γάμο, αφού η ομάδα αγωνιζόταν στον ημιτελικό του Euro εναντίον της Τσεχίας.