Υπερήφανος δήλωσε ο Θανάσης Καραγκούνης, ο πατέρας του Γιώργου για τον γιο του αλλά και για την Εθνική μας ομάδα.

«Παρακολούθησα τον χθεσινό αγώνα με μεγάλη αγωνία. Χαρήκαμε μέχρι ενός σημείου αλλά στο τέλος είμασταν λίγο άτυχοι. Θα πανηγυρίζαμε ακόμα μια μεγάλη επιτυχία, αλλά τι να κάνουμε; Αυτά έχει το ποδόσφαιρο», πρόσθεσε ο ίδιος.

Παράλληλα, αναφέρθηκε και στο αν ο γιο του… κρεμάσει τα παπούτσια του: «Έχει πει ότι θα σταματήσει. Τώρα τι να σας πω κι εγώ; Είναι τρελός με αυτό που κάνει, του αρέσει πολύ. Πιστεύω πλέον ότι στην ηλικία που έχει φτάσει ότι και να του πούμε εμείς… Ο Γιώργος θα βάλει κάτω τα πράγματα και θα πράξει το καλύτερο. Έχει δική του προσωπικότητα και με κάνει πολύ υπερήφανο αυτό το γεγονός».

Όπως είναι φυσικό ο κ. Θανάσης γνωρίζει πολύ καλά τον γιο του και ακούγοντας τις χθεσινές του δηλώσεις είπε: «Ήταν στεναχωρημένος, Πίστευε ότι μπορούσαμε να περάσουμε στους «8», αλλά είμαστε άτυχοι. Τα παιδιά έπαιξαν πολύ καλά, έχουν μέλλον, ταλέντο και πιστεύω ότι θα μας χαρίσουν κι άλλες χαρές».

Ωστόσο, μίλησε για την οικογένεια του διεθνή μας αποκαλύπτοντας πως τα εγγόνια του έκλαιγαν όταν είδαν ότι δεν περάσαμε στην επόμενη φάση.

Τέλος κάνοντας μια μικρή αναδρομή στα παιδικά χρόνια του γιου του θυμήθηκε ότι όταν ο Γιώργος ήταν ακόμα παιδάκι κοίμιζε τους γονείς του τα μεσημέρια κι εκείνος έβγαινε έξω κι έπαιζε μπάλα.

Για περισσότερες λεπτομέρειες δείτε το παραπάνω βίντεο…