Με γράψει ακόμα μία φορά ιστορία στη Βραζιλία στοχεύει απόψε η Εθνική Ελλάδας, που αντιμετωπίζει την Κόστα Ρίκα για μια θέση στους «8» του Μουντιάλ (23:00). Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Σάντος θα αφήσει στον πάγκο τον Κατσουράνη και θα παρατάξει την ομάδα όπως στον αγώνα με την Ακτή Ελεφαντοστού.

Oι ώρες μοιάζουν να κυλούν βασανιστικά και οι Έλληνες, με μηνύματα και εικόνες στα social media, στέλνουν όλη την θετική ενέργειά τους στην γαλανόλευκη αγαπημένη, ελπίζοντας κι απόψε αργά το βράδυ να βγουν στους δρόμους για να πανηγυρίσουν.

Στο αγωνιστικό μέρος, ο Σάντος εκτιμάται ότι θα παρατάξει την 11άδα που είδαμε και στον αγώνα με την Ακτή Ελεφαντοστού, «συνταγή» που σημείωσε επιτυχία. Ο Καρνέζης θα είναι κάτω από τα δοκάρια, στην άμυνα θα δούμε τους Τοροσίδη, Παπασταθόπουλο, Μανωλά και Χολέμπας, ο Μανιάτης θα έχει ρόλο εξαριού, μέσοι θα είναι ο Καραγκούνης και ο Σάμαρης, αριστερά ο Χριστοδουλόπουλος, δεξιά ο Σαλπιγγίδης και στην κορυφή της επίθεσης ο Σαμαράς.

Η Κόστα Ρίκα αναμένεται να παίξει τους Νάβας, Ουμάνια, Γκονσάλες, Ντουάρτε, Γκαμπόα, Τεχέδα, Μπόρχες, Ντίας, Ρουίς, Κάμπελ και Μπολάνιος.

Παρά το ότι η Κόστα Ρίκα δεν είναι εύκολος αντίπαλος, η Εθνική μας έχει πίστη και θέληση να καταφέρει το αξεπέραστο και να βάλει την Ελλάδα στους «8». Ακόμα κι αν δεν τα καταφέρει, πάντως, ήδη έχει κάνει άθλο: για πρώτη φορά στην ιστορίας μας, περάσαμε στις 16 καλύτερες ομάδες του κόσμου, τη στιγμή που η ελίτ του παγκόσμιου ποδοσφαίρου (π.χ. Ισπανία, Αγγλία, Ιταλία) έχουν ήδη γυρίσει στα σπίτια της…

Καλή επιτυχία Ελλάδα!!!!