​Το ότι οι διεθνείς μας είναι αποφασισμένοι να δώσουν ακόμα μία μεγάλη χαρά σε όλους τους Έλληνες τόνισε ο Φάνης Γκέκας και σε συνέντευξή του δίνει το σύνθημα ενόψει του αποψινού ντέρμπι με την Κόστα Ρίκα!

«Συγκεντρωμένοι όπως το προηγούμενο παιχνίδι με την Ακτή Ελεφαντοστού, θα πάμε όλοι μαζί για μία ακόμη μεγάλη νίκη - πρόκριση. Αναγνωρίζουμε ότι το παιχνίδι δεν θα είναι καθόλου μα καθόλου εύκολο. Θα είναι εξαιρετικά δύσκολο», λέει ο ποδοσφαιριστής στην εφημερίδα «Ελεύθερος Τύπος».

Τονίζοντας πως η αποψινή μας αντίπαλος είναι μία πολύ καλή ομάδα, ο Φάνης επισήμανε ότι η γαλανόλευκη αγαπημένη θα πρέπει να παίξει από το πρώτο έως το τελευταίο λεπτό όπως ξέρει και να νικήσει!

Όσο για τα πρώτα παιχνίδια μας στο Μουντιάλ;
«Στο πρώτο παιχνίδι δεν ευοδώθηκαν όπως περιμέναμε τα πλάνα μας κάτι που έγινε και απέναντι στην Ιαπωνία, όπου αν δεν μέναμε με παίκτη λιγότερο, πιστεύω πως το αποτέλεσμα θα ήταν διαφορετικό. Αντιθέτως στο τρίτο και τελευταίο ματς του ομίλου και της πρώτης φάσης τα πάντα δούλεψαν όπως έπρεπε και τα είχαμε σχεδιάσει. Η ομάδα έδειξε τα μεγάλα πλεονεκτήματα. Πάθος, δύναμη, άριστη αμυντική λειτουργία και δίψα για διάκριση. Εναντίον της Ακτής όλα λειτούργησαν όπως ακριβώς έπρεπε.. Φυσικά δεν πρέπει να αγνοούμε ότι η Ακτή είναι μία πολύ καλή και δυνατή ομάδα», σχολιάζει ο ποδοσφαιριστής.