​Πρώτη δημοσίευση 28/06/14, 23:55

Στο Ρεσίφε χτυπάει πλέον η Ελληνική καρδιά του Μουντιάλ της Βραζιλίας αφού σε λίγες ώρες η Εθνική μας ομάδα θα προσπαθήσει να πετύχει μια ακόμη μεγαλύτερη διάκριση αποκλείοντας την Κόστα Ρικα. Το κλίμα στην ομάδα μας είναι πολύ καλό και όλοι αισιοδοξούν ότι και σε αυτό το ματς εμείς θα χαμογελάσουμε.

Αφήνοντας πίσω της το Αρακαζού η αποστολή της Εθνικής μας ομάδας είχε τελικά να θυμάται περισσότερα ωραία πράγματα απο ότι άσχημα. Η προσμονή για την μετάβαση στο Ρεσίφε με την προοπτική αυτό το ωραίο ταξίδι να συνεχιστεί όσο περισσότερο γίνεται ήταν γλυκιά.

Χαμογελαστά πρόσωπα, πειράγματα, θετική ενέργεια από όλους τους παίκτες μας που δείχνουν ψυχολογικά τουλάχιστον άριστα προετοιμασμένοι για το επόμενο βήμα.

Η προσγείωση στο Ρεσίφε βάζει στο μυαλό των παικτών μας ότι αυτός είναι ο τόπος του νέου μεγάλου θριάμβου. Πιο σκεπτικοί, συγκεντρωμένοι στον στόχο.

Μπροστάρης αυτής της παρέας ο προπονητής, Φερνάντο Σάντος. Φροντίζει να το δείχνει ακόμη και με την είσοδό του παντού. Πρώτος μπαίνει στο αεροδρόμιο του Αρακαζού, πρώτος ανεβαίνει στο πούλμαν και στο Ρεσίφε.

Τα σχέδια του Πορτογάλου γρίφος για όλους με την ελπίδα ότι και αυτή την φορά θα καταφέρει να βρει τα κλειδιά που οδηγούν στην επιτυχία. Λογικά χωρίς μεγάλες αλλαγές η ενδεκάδα απέναντι σε μια ομάδα που μπορεί να μην είναι το μεγαθήριο αλλά σίγουρα αποτελεί σημείο αναφοράς μέχρι τώρα στο φετινό μουντιάλ όπως παραδέχεται και ο Όττο Ρεχάγκελ, ο οποίος όμως τονίζει ότι η καλή Ελλάδα περνάει στην επόμε��η φάση.

Η Εθνική μας εχει έναν ακόμη λόγο να νικήσει αύριο, ώστε να "τιμωρήσει" έτσι τον προπονητή της Κόστα Ρίκα Χόρχε λουίς Πίστο ο οποίος ήταν σίγουρος για την πρόκριση της Ακτής Ελεφαντοστού και οι σκάουτερς της ομάδας του έχουν αναλύσει μόνο την ομάδα του Ντρογκμπά. Τώρα λοιπόν ψάχνει αναλυτικές πληροφορίες για την Εθνική μας και στηρίζεται περισσότερο στα όσα έχει να του πει ο Κάμπελ που αγωνίστηκε στον Ολυμπιακό. Ευχόμαστε όλοι αυτό το λάθος να του στοιχίσει όσο χρειάζεται για να περάσει η Εθνική μας.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO