​Οι φίλοι του τον αποκαλούν "Δαλάι Λάμα", γιατί καταφέρνει, όπως λένε, να παραμένει ψύχραιμος ο,τι κι αν συμβαίνει. Για όλους τους Έλληνες είναι ο "ήρωας" που έστειλε την εθνική στους 16 του μουντιάλ!

Ο Γιώργος Σαμαράς είναι ήπιων τόνων, αποφεύγει τη δημοσιότητα, ��ια αυτό και περνά τα καλοκαίρια του μακριά απο τα φώτα.Η Μήλος είναι το ησυχαστήριό του.

«Με το Γιώργο έχουμε μια καλή και φιλική σχέση. Έρχεται στο ξενοδοχείο μας. δεν του αρέσει καθόλου η πολυτέλεια. Είναι ταπεινός διακριτικός και ήσυχος!» λέει η Μιχαλία Παπαδάκη, ξενοδόχος στη Μήλο.

Όσο για το αν τους έχει πάει το κορίτσι του (Ελένη Φουρέιρα);Απαντά «όχι εδώ στη Μήλο, αλλά θα το φέρει!»

Η φωτογραφία, την οποία δημοσίευσε το Έθνος, είναι απο τις διακοπές του Γιώργου Σαμαρά στη Μήλο και την ερημική παραλία Κλέφτικο, μαζί με τον Μιχάλη Σηφάκη, τον Σωτήρη Νίνη και τον Παναγιώτη Κονέ. Στα Γλαρονήσια της Μήλου έχει βρεθεί και με το στενό του φίλο, Βασίλη Τοροσίδη, άλλωστε ο Έλληνας διεθνής επισκέπτεται το κυκλαδίτικο νησί τα τελευταία εννέα χρόνια.

vlcsnap-2014-06-28-21h20m57s39.jpg
Δεν αποκλείεται πάντως να πάει και φέτος στη Μήλο, με το που τελειώσει τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις.

Στο Star όμως, μίλησε συγκινημένος και ο παππούς του Γιώργου Σαμαρά:

«Στο πέναλντι η καρδιά μου χτυπούσε, ��ιατί όλα θέλουνε και λίγο τύχη! Όταν τελειώσει από εκεί, θα φροντίσει να έρθει να δει τον παππού».

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής δεν ξεχωρίζει μόνο για τις επιδόσεις του στο γήπεδο, αλλά και για το ήθος του. Η εικόνα του αγκαλιά με τον μικρό Τζέι έχει κάνει το γύρο του κόσμου, ενώ όλοι μιλούν για το μεγαλείο της ψυχής του, βλέποντάς τον να παρηγορεί τον τερματοφύλακα της Ακτής Ελεφαντοστού μετα το γκολ που δέχτηκε!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.