Το ότι η Εθνική Ελλάδας μπορεί να προκριθεί στην επόμενη φάση του Μουντιάλ εκτιμά σε συνέντευξή του ο Ότο Ρεχάγκελ, ο άνθρωπος που οδήγησε την γαλανόλευκη αγαπημένη στον θρίαμβο του 2004!

«Η Κόστα Ρίκα έκανε πολύ καλά πράγματα μέχρι τώρα στο παγκόσμιο. Νίκησε την Ιταλία, νίκησε την Ουρουγουάη, έφερε ισοπαλία με την Αγγλία και τερμάτισε πρώτη. Δεν θεωρώ όμως ότι είναι καλύτερη ομάδα από την Ελλάδα. Η Ελλάδα που είδα, η Ελλάδα που ξέρω, σαφέστατα έχει πολλές πιθανότητες να προκριθεί στην επόμενη φάση», λέει ο προπονητής.

Σχολιάζοντας το παιχνίδι με την Ακτή Ελεφαντοστού, ο Ρεχάγκελ τονίζει πως η ομάδα μας είχε αγωνιστικό θράσος και συμπληρώνει: «θεωρώ ότι αν έχει το ίδιο θράσος και στον επόμενο αγώνα με την Κόστα Ρίκα, μπορεί να προχωρήσει κι άλλο στο Μουντιάλ. Εγώ την Ελλάδα την έχω πάντα στην καρδιά μου και πάντα θα την υποστηρίζω. Μου άρεσε, λοιπόν, που είδα μια τόσο καλή Εθνική ομάδα, η οποία επικράτησε πανάξια της αντιπάλου της, προκρίθηκε απόλυτα δίκαια στην επόμενη φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Έπαιξε σωστά και νίκησε».

«Ο Κάρα ήταν σε φοβερή κατάσταση. Αυτός όσα χρόνια κι αν περάσουν δεν αλλάζει... Για άλλη μια διοργάνωση είναι οδηγός της Εθνικής ομάδας και δε�� είναι μικρό πράγμα αυτό», είπε, τέλος, ο πρώην ομοσπονδιακός μας τεχνικός, σε ερώτηση για το πώς βλέπει την παρουσία του Καραγκούνη.