«Εμφύλιος» έχει ξεσπάσει ανάμεσα στους χρήστες του facebook, αφού πολλοί είναι εκείνοι που δεν θέλουν τον Κώστα Κατσουράνη στο ματς με την Κόστα Ρίκα και άλλοι πάλι έχουν αντίθετη γνώμη.

Σε προηγούμενη ανάρτηση στο star.gr, σας είχαμε αναφέρει για την σελίδα που είχε δημιουργηθεί στο facebook με τίτλο: «ΟΧΙ Κατσουράνη με Κόστα Ρίκα», αλλά τώρα ήρθε και η απάντηση μέσω της δημιουργίας μιας νέας που έχει τον τίτλο: «ΝΑΙ Κατσουράνη με Κόστα Ρίκα».

Ο Νικολαϊδης στο πλευρό του Κατσουράνη

Η συγκεκριμένη σελίδα «ΟΧΙ Κατσουράνη με Κόστα Ρίκα» είχε προκαλέσει την έντονη αντίδραση του Ντέμη Νικολαϊδη, ο οποίος «κάρφωσε» τους χρήστες του facebook που έκαναν like σε αυτή γράφοντας ότι «λέω να εμπιστευτώ τον προπονητή μας».

Κατσουράνης: «Φτάνει. Μέχρι εδώ»

Ο Κώστας Κατσουράνης λίγο πριν την αναμέτρηση με την Κόστα Ρίκα έδωσε συνέντευξη στην εφημερίδα «Livesport» και είπε: «Περιμένω με λαχτάρα το ματς, αλλά είναι θέμα του προπονητή αν θα παίξω ή όχι. Ποτέ δεν με ενδιαφέρει αν παίζω, είτε στην Εθνική είτε στον σύλλογό μου. Πρέπει να ετοιμάζομαι, θέλω να έχω αγωνία για το παιχνίδι, αλλά σέβομαι τις επιλογές του προπονητή. Να σου πω και κάτι άλλο; Ύστερα από τόσα χρόνια, πάνω από όλα είναι η ομάδα. Είτε παίζεις είτε όχι, πρέπει να βοηθάς την ομάδα».

Και προσθέτει: «Ακούω και διαβάζω πολλά αυτές τις μέρες. Και για συγκρίσεις με το 2004 και για το πέναλτι κόντρα στην Ακτή και για άλλα. Μέχρι εδώ. Φτάνει. Πρέπει να απονείμουμε τα εύσημα σε όλα τα παιδιά αυτής της ομάδας για ό,τι πέτυχαν. Όλα τα άλλα είναι για συζητήσεις. Κάθε ομάδα έχει τη δική ταυτότητα, τους δικούς της στόχους, τη δική της παρουσία. Πρέπει να σταθούμε τώρα στο γεγονός της ιστορικής πρόκρισης και να απολαύσουμε τη χαρά και την ικανοποίηση, βάζοντας στο μυαλό μας όλα όσα αφορούν το επόμενο μεγάλο ραντεβού. Το ένα παιχνίδι διαδέχεται το άλλο και επιμένω ότι δεν έχουμε τελειώσει ακόμα με την ιστορία».