Σε ξέφρενους πανηγυρισμούς επιδόθηκε ολόκληρη η ομάδα της Μπαρτσελόνα μετά την κατάκτηση της ισπανικής λίγκα.

Ο Δημήτρης Παπανικολάου ήταν εκ των βασικών πρωταγωνιστών της φετινής επιτυχημένης πορείας της Μπαρτσελόνα και είναι από τα αγαπημένα παιδιά της εξέδρας αλλά και της ομάδας. Απόδειξη το συγκεκριμένο βίντεο από τα αποδυτήρια των καταλανών μετά το τέλος του αγώνα!

Τα πειράγματα δίνουν και παίρνουν την ώρα που μιλάει ο Κώστας Παπανικολάου στην κάμερα. Ο πρώτος που διακόπτει είναι ο Νάδα ο οποίος λέει στον Έλληνα καλαθοσφαιριστή… «gamisou»! Όπως είναι λογικό, ο Κώστας Παπανικολάου αλλά και ο δημοσιογράφος βάζουν τ�� γέλια!

Η συνέντευξη συνεχίζεται ώσπου κάποια στιγμή έρχεται ο φροντιστής της Μπαρτσελόνα και βάζει το διχτάκι από την μπασκέτα στο πρόσωπο του Κώστα Παπανικολάου για να τον πειράξει!

Η τρίτη (και φαρμακερή) διακοπή για πείραγμα έρχεται από τον Χουέρτας. Ο Βραζιλιάνος μπασκετμπολίστας μπαίνει στο πλάνα και λέει τρεις φορές την πιο «κλασική» ελληνική λέξη: «Malaka, malaka, malaka»!

Όσο… πρόλαβε να μιλήσει ο Κώστας Παπανικολάου έκανε λόγο για καταπληκτικό φινάλε στη σεζόν για τη Μπαρτσελόνα, μίλησε για την ελληνική σημαία που κρατούσε λέγοντας πως «η πατρίδα είναι πάνω απ’ όλα και νιώθω υπερήφανος που είμαι Έλληνας» και δεν παρέλειψε να ευχηθεί καλή τύχη στην Εθνική για το Μουντιάλ: «Θ�� ήθελα κι εγώ να ευχηθώ στα παιδιά που βρίσκονται στην Βραζιλία να συνεχίσουν να κάνουν τους Έλληνες υπερήφανους και εύχομαι κάθε επιτυχία την Κυριακή».