Να διαψεύσει πλήρως τα όσα έχουν ακουστεί για το 10 μηνών βρέφος της και τον Κριστιάνο Ρονάλντο θέλησε η Κριστίνα Κρουζ.

Όλα ξεκίνησαν όταν κυκλοφόρησε η πληροφορία ότι το περίεργο κούρεμα του Κριστιάνο Ρονάλντο στο παιχνίδι της Πορτογαλία με τις ΗΠΑ ήταν κίνηση συμπαράστασης του ίδιου στον 10 μηνών Έρικ Ορτίθ Κρουζ, ο οποίος εγχειρίστηκε στο κεφάλι με έξοδα του σούπερ-σταρ της Ρέαλ Μαδρίτης.

Υποτίθεται ότι το «ζιγκ-ζαγκ» στα μαλλιά του Πορτογάλου ποδοσφαιριστή ήταν ακριβώς όπως η ουλή στο κεφάλι του μικρού βρέφους.
Cristiano-Ronaldo-haircut.jpg
Ωστόσο, η μητέρα του μικρού αγοριού με μήνυμά της στο facebook διέψευσε τα πάντα, δηλώνοντας ότι ποτέ δεν εγχειρίστηκε ο μικρός Έρικ και ποτέ η οικογένειά της δεν έλαβε χρήματα από τον Κριστιάνο Ρονάλντο!

«Μιας και διάβασα τη φήμη ότι ο Κριστιάνο Ρονάλντο έκανε ένα περίεργο κούρεμα για να συμπαρασταθεί στον Έρικ και την ουλή που του άφησε η εγχείρηση, να πω ότι ο γιος δεν έχει εγχειριστεί» δήλωσε η η Κριστίνα Κρουζ στο facebook.

«Ο Κριστιάνο Ρονάλντο είχε πει ότι θα καλύψει τα έξοδα της εγχείρησης όταν χρειαστεί να γίνει, αλλά ευτυχώς αυτή η μέρα δεν έχει έρθει ακόμη» πρόσθεσε η ίδια.