​Ρόλο… ρεπόρτερ και μάλιστα πολύ ικανού ανέλαβε ο Ορέστης Καρνέζης κατά την επιστροφή της εθνικής μας ομάδας στο Αρακαζού, μετά τον αγώνα με την Ακτή Ελεφαντοστού, όπου κατάφερε να πάρει την ιστορική πρόκριση και να περάσει για ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ στους «16» του Μουντιάλ!

Όπως θα δείτε και στο video, ο τερματοφύλακας της Εθνικής, ανακρίνει τους συμπαίκτες του, οι οποίοι ακόμα δεν μπορούν να πιστέψουν τη νίκη τους!

«Έχουμε κάνει μια τεράστια επιτυχία, ίσως να μην το έχουμε συνειδητοποιήσει ακόμα, γι' αυτό θα ήθελα δυο λόγια από τους συμπαίκτες μου, τους ήρωες της σημερινής αναμέτρησης. Δεν φαντάζεστε τι έγινε στα αποδυτήρια στη φάση του Σαμαρά με το πέναλτι» λέει στην αρχή του video ο Ορέστης Καρνέζης.

Στη συνέχεια, ρωτώντας τον «Δαλάι-Λάμα» Γιώργο Σαμαρά πως έδειξε τέτοια ψυχραιμία ��ατά την εκτέλεση του πέναλτι, λαμβάνει την απάντηση:

«Είχα μια επικοινωνία λίγο πριν το πέναλτι με τον Δαλάι Λάμα, και μου έδωσε την εσωτερική δύναμη. Με βοήθησε ο διαλογισμός που κάνω στο δωμάτιο μου. Έχω τα κεριά μου, τα φενγκ σούι και όλα αυτά!»

Όσο για τον αγώνα της Κυριακής με την Κόστα Ρίκα;

«Δύσκολο ματς από τη στιγμή που περάσανε πρώτοι στον όμιλο, σημαίνει ότι είναι καλή ομάδα. Θα προετοιμαστούμε κατάλληλα για να είμαστε ανταγωνιστικοί!» λέει ο Γιώργος Σαμαράς.

Στον Ορέστη Καρνέζη όμως, μίλησε και ο άλλος μεγάλος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης-θρίλερ, Ανδρέας Σάμαρης, λέγοντας:

«Είμαι πολύ περήφανος για τους συμπαίκτες μου! Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω εμπεδώσει ακόμα αυτό το επίτευγμα. Θα ήθελα να παραμείνω ταπεινός και περήφανος για το γκολ και για την προσπάθεια που έγινε σήμερα. Θέλω να το αφιερώσω σε όλους τους Έλληνες, στην οικογένειά μου, στους φίλους μου εκτός ποδοσφαίρου και σε κάποιους που έχω εντός ποδοσφαίρου. Αυτό το γκολ είναι όλης της Ελλάδας και είμαι πολύ περήφανος που το πέτυχα εγώ!»

Όσο για τον Παναγιώτη Κονέ που βγήκε εκτός παιχνιδιού από την αρχή λόγω τραυματισμού; Παρά τον πόνο του, το χάρηκε!

«Είμαι πολύ περήφανος για τους συμπαίκτες μου. Χαίρομαι πάρα πολύ για τον Ανδρέα Σάμαρη. Μπορώ να πω ότι είναι η πρώτη φορά που τραυματίζομαι και ταυτόχρονα χαίρομαι γιατί μπήκε ο Ανδρέας στη θέση μου και έβαλε το ένα από τα δυο νικητήρια γκολ!»

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.

*σ.σ: Όπου... γούρια να υποθέσουμε selfie της Ελένης Φουρέιρα;;;