​Καθήλωσαν εκατομμύρια τηλεθεατές σε όλο τον κόσμο…. Διέψευσαν όσους τους είχαν ξεγραμμένους από την διοργάνωση…. Έκαναν τον ξένο τύπο να αλλάξει τα πρωτοσέλιδα του… Έστειλαν αδιάβαστους τους «ελέφαντες»… Ανέτρεψαν τα προγνωστικά… Σήκωσαν τους Έλληνες από τους καναπέδες…. Έκαναν ένα ολόκληρο έθνος να κλάψει από χαρά και να ονειρευτεί ξανά …. Τρέλαναν τον γυναίκειο πληθυσμό….

ethniki.jpgxara.jpg

Τα παλικάρια της Εθνικής τα είχαν όλα: Ταχύτητα, συντονισμό, μαεστρία, προγραμματισμό, δύναμη, θέληση, πίστη, πάθος αλλά και…. ομορφιά!

c83649ac877d01f021a4cd01d730492a_L.jpgkone.jpg

Η «καρδιά» του Σαμαρά, η πλάτη του πονεμένου Καρνέζη, οι ελιγμοί του Σάμαρη, οι γκριμάτσες του Καραγκούνη, η γλύκα του Γλύκου, τα τατουάζ του Κονέ, τα πόδια του Χριστοδουλόπουλου, τα πιασίματα του Παπασταθόπουλου, η τρέλα του Μανωλά, το πάθος του Σαλπιγγίδη, η αυτοπεποίθηση του Τοροσίδη, ο δυναμισμός του Γκέκα, η σπιρτάδα του Χολέβα και η πονηριά του Μανιάτη έκαναν τις γυναίκες να …. φωνάξουν από ικανοποίηση !

73908f2540874f1d001ebab03f253754_L.jpg

Το χθεσινό βράδυ καμιά καφρίλα με μπύρες, φωνές, επιφωνήματα και βρισιές από συζύγους, συντρόφους, εραστές, πατεράδες και φίλους δεν μπορούσε να ξενερώσει τα κορίτσια που δεν ξεκολλούσαν το βλέμμα τους από την οθόνη!

Ελληνίδες και ξένες όσο έβλεπαν τα αγόρια του Σάντος να ιδρώνουν, τόσο παθιάζονταν και βρίσκονταν νοερά στο ταρτάν και στα αποδυτήρια….

konej.jpg

Άλλες φαντάζονταν πως αντί για κεφτεδάκια στον σύζυγο... Βαγγέλη πρόσφεραν τις πρώτες βοήθειες στον Καρνέζη ….

karnezis.jpg

Κάποιες έπιαναν στους άντρες τους μια κοιλιά – ζελέ και πίστευαν ότι άγγιζαν τους κοιλιακούς του Κονέ!

kones.jpg

Πόσες δεν σκέφτηκαν τον Σαμαρά να τους γράφει “I love you” στην καρδιά;

sami.jpg

Πολλές όμως ήταν και οι κυρίες με… αδυναμίες στις μικρότερες ηλικίες! Κάθε φορά που οι Χολέβας και Σάμαρης έκαναν έναν ελιγμό… έβγαζαν τα κορίτσια και έναν αναστεναγμό.

samras.jpgxolevas.jpg

Και όταν κάποιο highlight σταματούσε το παιχνίδι, ξεκινούσαν και τα ερωτήματα τύπου …”γιατί δεν πήγαμε στην Βραζιλία; Ποιοι από τους παίκτες είναι δεσμευμένοι; Πόσο κοστίζει ένα ταξίδι; Και αν ο Σαμαράς είναι ακόμη με την Φουρέιρα;”

Με πατατάκια και σουβλάκια προσπαθούσαν να απαλύνουν τον πόνο τους τα κοριτσάκια! Πόσα όμως πιτόγυρα να φας για να ξεχαστεί ο Μανωλάς;

manolas.jpg

Τελικά έζησαν αυτές καλά και εμείς καλύτερα, αφού την Κυριακή με την Κόστα Ρίκα θα δούνε όλοι ξανά...τι σημαίνει ελληνική λεβεντιά!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ethnikara.jpg