Η πρόκριση της Εθνικής μας ομάδας στους «16» είναι μεγάλο γεγονός και ο Μίμης Δομάζος είναι ο καταλληλότερος για να μιλήσει γι΄ αυτή την επιτυχία.

Ο «στρατηγός» του ελληνικού ποδοσφαίρου μέσα από την εκπομπή «Live U» είπε: «Οι Έλληνες πρέπει να είναι χαρούμενοι γι’ αυτά τα παιδιά. Ήθελα όμως να ακούσω και για τον προπονητή. Ο Σάντος έκανε ένα καταπληκτικό πρόγραμμα. Είδαμε πως βγήκε στο γήπεδο, ήταν δύο αλλαγές τις οποίες δεν περίμενε και έβαλε τους κατάλληλους παίκτες. Είχε διαβάσει 90΄ όλο τον αγώνα και του «βγήκε». Ήταν ο… Αρχιτέκτονας αυτής της μεγάλης νίκης που κάνανε οι Έλληνες παίκτες».

Μάλιστα, δεν δίστασε να αποκαλύψει πως δεν περίμενε να έχουμε τέτοιο τέλος μιας και χάσαμε αρκετές ευκαιρίες κατά τη διάρκεια του αγώνα: «Κι εγώ περίμενα να μην είχαμε τέτοιο τέλος πραγματικά, γιατί όταν χάνεις αυτές τις ευκαιρίες που δεν μπαίνουνε… είχαμε 3 δοκάρια, δεν είχαμε την τύχη μέχρι το 89’, αλλά στο τελευταίο λεπτό πήραμε αυτό που μας άξιζε».

Ο κ. Δομάζος πρόσθεσε: «Οι διεθνείς μας βάλανε την ψυχή τους, ότι είχαν και δεν είχαν και πήραν αυτό που έπρεπε να πάρουν. Τώρα πιστεύω πως η Εθνική θα προχωρήσει πάρα πολύ».

Δείτε όλες τις δηλώσεις του Μίμη Δομάζου στο παραπάνω βίντεο…