Το STAR είναι παρών εκεί που χτυπά η καρδιά της Ελλάδας, στη Βραζιλία!

Ο απεσταλμένος του STAR Θοδωρής Σούκας βιώνει από κοντά τις στιγμές μαγείας που ζούμε όλοι από χθες και μας μεταφέρει το κλίμα από τη χώρα του Πελέ που έχει γίνει… μπλε!

«Οι Έλληνες είμαστε λίγοι εδώ, είναι μακριά η Βραζιλία, αλλά δίνουμε και δώσαμε βροντερό παρών» αναφέρει ο δημοσιογράφος του STAR, ο οποίος εκτιμά o αγώνας με την Κόστα Ρίκα θα φέρει αρκετούς Έλληνες στη χώρα του καφέ.

Ο ίδιος, περιγράφει τις δραματικές στιγμές στα τελευταία λεπτά του αγώνα που η Ελλάδα πήρε τη νίκη: «Δεν μπορεί να περιγραφεί. Στο τέλος του ματς ράγισαν καρδιές. Ζήσαμε συγκλονιστικές στιγμές».

Η Ελλάδα, όπως αναφέρει, «γνωρίζει την αποθέωση στο Αρακαζού» και οι βραζιλιάνοι αποθεώνουν όποιον βλέπουν να φορά ελληνική εμφάνιση, «ακόμη και τους φιλάθλους ή τους δημοσιογράφους»! Άλλωστε, δεν είναι τυχαίο ότι στη βραζιλιάνικη πόλη υποδέχθηκαν με αψίδες νερού το αεροπλάνο που μετέφερε την ελληνική αποστολή!

Όσον αφορά τα τελευταία νέα, ο Θοδωρής Σούκας μεταδίδει ότι σύμφωνα με την πρώτη εκτίμηση ο τραυματισμός του Παναγιώτη Κονέ είναι θλάση που πιθανόν να τον κρατήσει εκτός του παιχνιδιού με την Κόστα Ρίκα. Ο Ορέστης Καρνέζης, αντίθετα, φαίνεται πως θα προλάβει το παιχνίδι καθώς ο τραυματισμός του δεν δείχνει τόσο σοβαρός.

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, τέλος, αναμένεται η συνέντευξη Τύπου που θα δώσει ο προπονητής της Εθνικής Φερνάντο Σάντος στις 6 (ώρα Ελλάδας).