Τα ιατρικά αρχεία του Μίχαελ Σουμάχερ "έκαναν φτερά" από το νοσοκομείο της Γκρενόμπλ, όπου ο πρωταθλητής της Φόρμουλα 1 νοσηλευόταν επί 6,5 μήνες σε κώμα και τα απόρρητα αυτά έγγραφα προσφέρονται στα μέσα ενημέρωσης διαφόρων χωρών. Αυτό αναφέρει στην ηλεκτρονική έκδοσή της, η γερμανική εφημερίδα Bild.

Σύμφωνα με την εφημερίδα, τα κλεμμένα έγγραφα προσφέρονται στο γερμανικό, γαλλικό και αγγλικό Τύπο για περίπου 50.000 ευρώ, ενώ στο υλικό περιέχονται και τα έγγραφα που σχετίζονται με τις χειρουργικές επεμβάσεις στις οποίες υποβλήθηκε ο πρώην παγκόσμιος πρωταθλητής.

«Μπορείς μόνο να αηδιάσεις» σχολίασε η μάνατζερ και εκπρόσωπος Τύπου του Σουμάχερ, Ζαμπίνε Κεμ.

«Τα έγγραφα αυτά δεν θα πρέπει να αγοραστούν ή να δημοσιευτούν. Θα δράσουμε με όλους τους τρόπους για να αποτρέψουμε αυτό το ενδεχόμενο» πρόσθεσε.

Την υπόθεση ερευνά η αστυνομία, ενώ την ίδια στιγμή ο Μίχαελ Σουμάχερ που έπεσε θύμα ατυχήματος ενώ έκανε σκι στις 29 Δεκεμβρίου 2013, εξακολουθεί να δίνει τις μάχες του σε νοσοκομείο της Λωζάνης, όπου μεταφέρθηκε με άκρα μυστικότητα προκειμένου να συνεχίσει την προσπάθεια πλήρους αποκατάστασης της υγείας του.