Με πανηγυρισμούς, απογοητεύσεις αλλά και πολλά απρόοπτα συνεχίζεται η πρώτη φάση του Μουντιάλ της Βραζιλίας.

Στην αρχή του βίντεο βλέπετε τη στιγμή της αποθέωσης για τους παίκτες της Κολομβίας καθώς φτάνουν στο ξενοδοχε��ο όπου θα μείνουν μέχρι αύριο Τρίτη που αντιμετωπίζουν την Ιαπωνία σε ένα ιδιαίτερα κρίσιμο και για την Εθνική μας παιχνίδι. Αυτήν τη φορά είμαστε και εμείς με τους Κολομβιανούς αφού θέλουμε να μη χάσουν για να προκριθούμε εφόσον κερδίσουμε την ακτή του Ελεφαντοστού.

Στις παραλίες του Ρίο πάντως το… ποδοβόλλεϊ γνωρίζει μεγάλες δόξες λόγω και του Μουντιάλ.

Δύο ώρες μετά τη λήξη του αγώνα στο Μαρακανά μεγάλο μέρος του νότιου Ρίο βυθίστηκε στο σκοτάδι καθώς σημειώθηκε μπλακ άουτ που ανάγκασε τους τουρίστες να ψάχνουν να βρουν το δρόμο τους.

Σε πανηγύρια ξέσπασαν οι Αλγερινοί που συνέτριψαν τη Νότια Κορέα με 4-2. Αντίθετα τα συναισθήματα για τους ασιάτες ποδοσφαιρόφιλους που πάντως πριν τον αγώνα ήταν ιδιαίτερα αισιόδοξοι και εκδηλωτικοί.

Η νίκη της Ουρουγουάης επί της Αγγλίας με τα δυο γκολ του άσου της Λουίς Σουάρεζ ενέπνευσε τους χρήστες του Διαδικτύου και ειδικά του twitter. Τον έκαναν Σούπερμαν, τον έβαλαν να κάνει κεφαλοκλείδωμα στην Βασίλισσα και την Ελισάβετ να θέλει να τον σκοτώσει γράφοντας χαρακτηριστικά «Κάποιος πρέπει να κάνει τον Σουάρεζ να πληρώσει»

Ο πυρετός του Μουντιάλ απλώνεται σε όλες τις χώρες. Στη Βολιβία οργανώθηκε παγκόσμιο Κύπελλο στο ποδοσφαιράκι με πάνω από χίλιες συμμετοχές.

Στη Βενεζουέλα αν και η εθνική της χώρας δεν προκρίθηκε στο Μουντιάλ μεγάλοι και μικροί προσπαθούν να συμπληρώσουν όσο το δυνατόν πιο γρήγορα το άλμπουμ με τα αυτοκόλλητα των ποδοσφαιριστών των εθνικών ομάδων που μετέχουν σε αυτό. Τους έχει πιάσει πραγματική φρενίτιδα ακόμη και πολιτικούς, τηλεπερσόνες και επαγγελαμτίες συλλέκτες. Όλοι ψάχνουν τα αυτοκόλλητα του Μουντιάλ.

ΔΕΙΤΕ το ΒΙΝΤΕΟ