Αισιόδοξος ότι η Εθνική μας θα καταφέρει να προκριθεί στους «16» εμφανίστηκε ο Παναγιώτης Τατχσίδης.

Ο διεθνής μέσος μίλησε στο επίσημο διαδικτυακό κανάλι της ΕΠΟ λίγο πριν την αναμέτρηση με την Ακτή Ελεφαντοστού λέγοντας: «Η συγκέντρωση είναι πάνω από όλα σε αυτά τα παιχνίδια, από το πρώτο δευτερόλεπτό μέχρι το τελευταίο. Ο στόχος δεν είναι πολύ δύσκολος, από εμάς εξαρτάται. Πιστεύω πως πρέπει να κάνουμε αυτό που κάνουμε πάντα. Να έχουμε πάθος και θέληση και όλα τα άλλα θα έρθουν.

Είμαι σίγουρος ότι, αν εμείς εμφανιστούμε όπως πρέπει και έχουμε το πάθος που είχαμε στο τελευταίο παιχνίδι, αλλά και τη συγκέντρωση, θα καταφέρουμε να πάρουμε την πρόκριση. Το μόνο αποτέλεσμα που μας κάνει είναι η νίκη και γι΄αυτό είμαστε συγκεντρωμένοι και ξέρουμε ότι θα τα δώσουμε όλα για να καταφέρουμε να πάρουμε τη νίκη».

Δεν παρέλειψε να αναφερθεί και για την εμπειρία του από την πρώτη του συμμετοχή σε ένα Μουντιάλ: «Αποκτώ πολλές εμπειρίες, βλέποντας από κοντά αυτή τη μεγάλη διοργάνωση και το πώς συμπεριφέρονται εδώ. Είναι ένα μεγάλο όνειρο που γίνεται πραγματικότητα και είμαι πολύ χαρούμενος γι΄αυτό. Έχω κερδίσει και μόνο που βρίσκομαι σε αυτή την ομάδα.
Δεν ήταν εύκολο. Κερδίζουμε συνέχεια, στην καθημερινότητά μας».