Ένα μεγάλο πάρτι έστησαν οι Έλληνες φίλαθλοι στην παραλία της Kόπα Kαμπάνα λίγο πριν τον αγώνα της Εθνικής με την Ιαπωνία. Και οι ευχές όλων ήταν -φυσικά- για νίκη της Εθνικής.

Τα ρολόγια εδώ στην Ελλάδα έχουν συντονιστεί στη 1 το βράδυ. Στη Βραζιλία, όμως, οι Έλληνες φίλαθλοι δεν σταματούν να τραγουδούν ποτέ, όπως λέει και το δημοφιλές σύνθημα.

Κυριολεκτικά, αναστάτωσαν την Κόπα Καμπάνα και ο απεσταλμένος του STAR Θοδωρής Σούκας τους ακολούθησε σε κάθε τους βήμα και διαπίστωσε ότι, αν και η Ελλάδα δεν ξεκίνησε καλά χάνοντας από την Κολομβία, οι Έλληνες φίλαθλοι δεν απογοητεύονται.

«Οι 1.000 Έλληνες θα ακούγονται ως 50.000. Όπως ήταν οι Κολομβιανοί, θα ακούγονται οι Έλληνες αυτή τη φορά» δηλώνει φίλαθλος της Εθνικής στην κάμερα του STAR.

Και όταν λέμε ότι η Κόπα Καμπάνα ντύθηκε μπλε, το εννοούμε! Δεν είναι μόνο οι Έλληνες φίλαθλοι που ξεχύθηκαν στη διάσημη παραλία της Βραζιλίας.

Μέχρι και οι Βραζιλιάνες ντύθηκαν στα μπλε και ευχήθηκαν καλή επιτυχία στην ο��άδα του Φερνάντο Σάντος, ενώ κάποιοι Ιάπωνες -δείχνοντας ευγενή άμιλλα- δε δίστασαν να ευχηθούν καλή επιτυχία στην Ελλάδα. Ένας, μάλιστα, φορούσε φανέλα της Εθνικής Ελλάδας, της πρωταθλήτριας του Euro 2004, που έκτοτε έχει κερδίσει τον σεβασμό ολόκληρου του ποδοσφαιρικού πλανήτη.

Δείτε το ρεπορτάζ του STAR από τη Βραζιλία…