​Το ότι η Εθνική έχει αφήσει πίσω της την ήττα από την Κολομβία και είναι αποφασισμένη να κερδίσει την Ιαπωνία, τόνισαν οι Λουκάς Βύντρα και Παναγιώτης Γλύκος, σε συνέντευξη Τύπου λίγο πριν από τον δεύτερο αγώνα της Ελλάδας στο Μουντιάλ (ξημερώματα Παρασκευής 01:00, ΝΕΡΙΤ).

Ο Βύντρα βρήκε ευκαιρία να απαντήσει έμμεσα πλην σαφέστατα σε όσους επέκριναν την Εθνική για την εμφάνισή της: όταν ρωτήθηκε για τον αγώνα Ισπανία - Ολλανδία (1 - 5), με δεδομένο το ότι αγωνίζεται στο ισπανικό πρωτάθλημα, είπε χαρακτηριστικά «αν τρώγαμε εμείς τα πέντε, να δω τι θα λέγατε!».

«Δεν υπάρχει λόγος να μην είμαστε καλά. Το παιχνίδι δεν πήγε όπως θέλαμε. Κοιτάμε το επόμενο ματς και πιστεύω οτι θα είμαστε πολύ καλά», ανέφερε ο ποδοσφαιριστής μας προσθέτοντας ότι «τα γκολ μπαίνουν από λάθη και θα κοιτάξουμε να μην τα επαναλάβουμε».

Επισημαίνοντας πως η ομάδα έχει αυτοπεποίθηση, οι διεθνείς μας αναγνώρισαν πως η ήττα στην πρεμιέρα δυσκόλεψε τα πράγματα, καθώς η γαλανόλευκη αγαπημένη χρειάζεται μόνο την νίκη στα επόμενα παιχνίδια, για να προκριθεί στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

«Θεωρώ ότι το επόμενο παιχνίδι είναι το πιο καθοριστικό, γιατί, αν δεν κερδίσουμε την Ιαπωνία, με την Ακτή Ελεφαντοστού θα είναι αδιάφορο το παιχνίδι», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Γλύκος, συμπληρώνοντας πως κάθε αγώνας είναι διαφορετικός και είναι θέμα προπονητή η τακτική που θα ακολουθήσει η ομάδα.