Ο πρόωρος θάνατος της Άννας Πολλάτου στις 17 Μαΐου σε τροχαίο δυστύχημα στην Ε.Ο. Πύργου-Πατρών, στο ύψος του Γηροκομείου της Βάρδας, είχε συγκλονίσει όλο τον κόσμο.

Στις 22 Ιουνίου συμπληρώνονται 40 ημέρες
από τον άδικο χαμό της αθλήτριας και οι συναθλήτριές της ζήτησαν από τον πρόεδρο της Ε.Γ.Ο να μην τελεστούν αγώνες εκείνο το χρονικό διάστημα, προκειμένου να καταφέρουν να παραστούν στο μνημόσυνο.


Η απάντηση στο αίτημα των κοριτσιών του
ανσάμπλ ήρθε από την Ελληνική Γυμναστική Ομοσπονδία μέσω ενός εγγράφου που ανέφερε: «μετά από τηλεφωνικές κλήσεις προς τα σωματεία που παίρνουν μέρος σε αγώνες στις 21 και 22 Ιουνίου διαπιστώθηκε πως είναι αδύνατη η αναβολή των αγώνων, αφού οι γονείς έχουν ήδη προγραμματίσει το θερινό τους πρόγραμμα».

ΠΟΛΛ.jpg

Η απάντηση εξόργισε την Ειρήνη Αϊνδιλή , η οποία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook έγραψε: «..ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΕΚΛΑΨΑΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΛΥΠΗΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΤΡΑΓΙΚΟ ΚΑΙ ΠΡΟΩΡΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΗΣ ΜΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 8 ΜΕΤΑΛΙΟΥΧΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ "ΑΝΝΑΣ ΠΟΛΛΑΤΟΥ" ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΚΑΝ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΙ. ΤΑ ΘΕΡΙΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΞΑΝΑΦΤΙΑΧΝΟΝΤΑΙ ΕΝΩ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ,ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΤΙΜΗΣΑΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥΣ, ΔΕΝ ΓΥΡΙΖΟΥΝ ΠΙΣΩ. ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ!!!»

Τέλος δεν παρέλειψε να αναρτήσει και τα έγραφα που ακολουθούν:

πολ1.jpg

πολ22.jpg