Πηγή έμπνευσης αποτέλεσε τελικά το πέναλτι-φάντασμα που κέρδισε η Βραζιλία στην πρεμιέρα του Μουντιάλ κόντρα στην Κροατία.

Κάποιοι αποφάσισαν να σατιρίσουν την συγκεκριμένη φάση του αγώνα φτιάχνοντας ένα βίντεο-καρτούν, στο οποίο απεικονίζεται ο Νισιμούρα να φορά φανέλα της Βραζιλίας και να συνεννοείται για το σφύριγμα με τους Λουίζ, Νεϊμάρ και Φρεντ.

Το παραπάνω βιντεάκι προκαλεί γέλιο, επικεντρώνοντας κυρίως στο μαλλί του Λουίζ.

Κόβατς: «Ο διαιτητής είναι άσχετος»

Από την πλευρά του ο προπονητής της Κροατίας, Νίκο Κόβατς εξέφρασε την δυσαρέσκειά του για την αντιμετώπιση που είχε η ομάδα του από την διαιτησία.

«Καλύτερα να πάμε σπίτι μας από τώρα. Δεν μας έδειξαν κανένα απολύτως σεβασμό. Αν πιστεύει κανένας ότι ήταν πέναλτι ας σηκώσει το χέρι, όλοι είδαν τι έγινε. Ας παίξουμε καλύτερα μπάσκετ! Ο διαιτητής είναι άσχετος», δήλωσε με έμφαση ο τεχνικός των Κροατών.

Σκολάρι: «Ήταν καθαρό πέναλτι»

Μετά το τέλος του αγώνα ο Λουίς Φελίπε Σκολάρι σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε σχολίασε τις δηλώσεις του Κροάτη προπονητή: «Έτσι είπε; Εγώ είδα δέκα φορές τη φάση και είναι πέναλτι. Ο διαιτητής το είδε και το έδωσε. Κι αυτός είναι που αποφασίζει»