Κάθε λόγο για να χαμογελούν έχουν στην Εθνική ομάδα της Πορτογαλίας, όχι μόνο για το 5-1 επί της Ιρλανδίας στον τελευταίο φιλικό προετοιμασίας, αλλά για την δυναμική επιστροφή του Κριστιάνο Ρονάλντο.

Όπως σας είχαμε αναφέρει στο star.gr, ο διεθνής επιθετικός υπέφερε από τενοντίτιδα στην επιγονατίδα του αριστερού του γονάτου, αλλά απέδειξε πως δεν το βάζει εύκολα κάτω αφού επέστρεψε κανονικά στις προπονήσεις και κατάφερε να έχει ενεργητικό ρόλο στον αγωνιστικό χώρο για 65 λεπτά.

Μετά από αυτό ο Κριστιάνο δήλωσε έτοιμος για να αγωνιστεί: «Προπονούμαι καλά, έχοντας στο μυαλό την συμβουλή των γιατρών. Λένε πως η πρόοδος μου είναι ενθαρρυντική κι εγώ αισθάνομαι μέρα με τη μέρα καλύτερα. Θα είμαι σίγουρα έτοιμος τόσο ψυχολογικά όσο και σωματικά. Δεν υπάρχει λόγος για ανησυχίες.

Οι Γερμανοί έχουν μια πολύ σπουδαία ομάδα και είναι ένα από τα φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου. Μαζί με ΗΠΑ και Γκάνα θα έχουμε έναν πραγματικά δύσκολο όμιλο. Είμαστε αποφασισμένοι όμως να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό».