Σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος αποκάλυψε πως αποχωρεί από την προεδρία της ΚΑΕ Παναθηναϊκός.

«Δεν θα είμαι πρόεδρος. Θα συσταθεί διοικούσα επιτροπή, ένα νέο διοικητικό συμβούλιο στο οποίο θα είναι άνθρωποι μέσα από τον Παναθηναϊκό που έχουν αποδείξει πως αγαπούν αυτό το σύλλογο. Άνθρωποι μέσα από την οικογένει�� του Παναθηναϊκού. Σε λίγες ημέρες θα μπορέσετε να ενημερωθείτε», ανέφερε ο ίδιος.

Παράλληλα, μίλησε και για τον επόμενο στόχο λέγοντας χαρακτηριστικά: «Θέλουμε να χτίσουμε τον Παναθηναϊκό της ερχόμενης 10ετίας. Το να πηγαίνεις κάθε χρόνο στο φάιναλ-4 δεν είναι εύκολο. Είναι σύνθετο κι ο κόσμος πρέπει να το καταλάβει. Κάτω το κεφάλι, πολλή δουλειά και χρεώνομαι προσωπικά ότι είχα ανεβάσει πολύ ψηλά τον πήχη».

Τέλος, αναφέρθηκε και στους αδελφούς Αγγελόπουλους: «Μετά τον τελικό Κυπέλλου του 2013 μου επιτέθηκαν με ύβρεις. Με χυδαίες εκφράσεις και συκοφαντίες. Ψέματα... Κάθε χρόνο προσπαθούν να μειώσουν τους τίτλους μας και κανείς δεν επεμβαίνει. Η ΕΦΙΠ δεν έχει καλέσει ακόμη τους Αγγελόπουλους. Για να συνεργαστώ μαζί τους πρέπει να ανακαλέσουν ό,τι είπαν μετά τον τελικό και να ζητήσουν συγγνώμη».