Ο Αμερικανός Κάιλ Χάινς, έφυγε πέρσι από τον Ολυμπιακό, υπογράφοντας διετές συμβόλαιο με τη ΤΣΣΚΑ, με το κασέ του να αγγίζει τα 1.100.000 δολάρια ετησίως.

Την επιλογή του αυτή φαίνεται ότι την μετάνιωσε ο Αμερικανός σέντερ, ο οποίος θέλει να επιστρέψει στον Ολυμπιακό. Αιτία αυτού, αφενός ο καιρός της παγωμένης Ρωσίας και οι συνθήκες διαβίωσης που δυσκόλεψαν τόσο τον μπασκετμπολίστα όσο και τη σύζυγό του, αλλά και το γεγονός ότι δεν είναι ικανοποιημένος από τον ρόλο που έχει στην ομάδα της ΤΣΣΚΑ. Δεν "ταίριαξε" στο σύνολο, ενώ υπήρξαν και στιγμές που χάθηκε στο ροτέισον του Μεσίνα.

gbd.jpg
Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν ασφαλώς ενημερωθεί για τη πρόθεση του Κάιλ, ωστόσο δεν μπορούν να τον προσεγγίζουν επίσημα αν δεν ενεργοποιήσει ο ίδιος έναν όρο «ελευθερίας» που περιλαμβάνεται στο συμβόλαιό του με τη Ρωσική ομάδα.

dfger.jpg
Συγκεκριμένα, ο όρος αναφέρει πως στο ενδεχόμενο που ζητήσει να αποχωρήσει εξαιτίας της ζωής και των καιρικών συνθηκών που επικρατούν στην Ρωσία, τότε ο σύλλογος οφείλει να κάνει δεχτό το αίτημα του και να τον αφήσει ελεύθερο.

Το πώς θα αντιδράσουν οι πειραιώτες δεν είναι γνωστό, πάντως απίθανο φαντάζει το ενδεχόμενο αμοιβής με ποσό παρόμοιο με αυτό που έπαιρνε από τη ΤΣΣΚΑ.Α ναμένονται εξελίξεις.