Από τενοντίτιδα στην επιγονατίδα του αριστερού του γονάτου, όπως σας γράψαμε σε προηγούμενη ανάρτηση στο star.gr, ταλαιπωρείται ο Κριστιάνο Ρονάλντο.

Εξαιτίας αυτού του γεγονότος είναι αμφίβολη η συμμετοχή του στο Μουντιάλ, όπου στις 16 Ιουνίου η Πορτογαλία θα αντιμετωπίσει την Γερμανία.

Η απάντηση για όλα όσα συμβαίνουν στον άσο της Ρεάλ Μαδρίτης ήρθε από το στόμα του διασημότερου μάγου της Γκάνας, Νάνα Κουάκου Μπόνσαμ.

Ο μάγος που το όνομά του σημαίνει «Δαίμονας της Τετάρτης» σε ραδιοφωνική συνέντευξη που παραχώρησε ισχυρίστηκε ότι εκείνος είναι υπεύθυνος για την κατάσταση υγείας του Κριστιάνο.

«Γνωρίζω περί τίνος πρόκειται με τον τραυματισμό του Ρονάλντο. Δουλεύω πάνω σ' αυτό. Την περασμένη εβδομάδα αναζητούσα τέσσερα σκυλιά για να τα χρησιμοποιήσω στη δημιουργία ειδικού πνεύματος ονόματι Καβίρι Καπάμ. Είχα πει πριν από τέσσερις μήνες πως θα δούλευα σοβαρά πάνω στον Κριστιάνο Ρονάλντο και θα τον έθετα νοκ άουτ από το Παγκόσμιο Κύπελλο ή τουλάχιστον δεν θα του επέτρεπα να αγωνιστεί εναντίον της Γκάνας. Το καλύτερο πράγμα που μπορώ να κάνω είναι να τον κρατήσω τραυματία. Αυτός ο τραυματισμός δεν θα γιατρευτεί από κανέναν γιατρό, δεν μπορούν να δουν τι το προκαλεί γιατί είναι πνευματικό. Σήμερα είναι το γόνατό του, αύριο ο μηρός του, μεθαύριο κάτι άλλο».

Κι όλα αυτά γίνονται επειδή Γκάνα και Πορτογαλία θα αναμετρηθούν στ��ς 26 Ιουνίου.