Τα εισιτήρια του πέμπτου τελικού του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό τέθηκαν στη διάθεση του κοινού κι αναμένεται να εξαντληθούν πολύ σύντομα, με τον κόσμο του «τριφυλλιού» να γεμίζει το ΟΑΚΑ.

Διαβάστε την ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός:

«Στη διάθεση των φίλων του Παναθηναϊκού βρίσκονται τα εισιτήρια του πέμπτου τελικού του πρωταθλήματος της Basket League ΟΠΑΠ μεταξύ του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού, ο οποίος θα λάβει χώρα στο ΟΑΚΑ την Τετάρτη (4/6, 7.45μ.μ.).

Τα εισιτήρια της αναμέτρησης θα διατίθενται από το εκδοτήριο που βρίσκεται στη θύρα 10 του γηπέδου "Απόστολος Νικολαϊδης" τις εξής μέρες και ώρες:

Σήμερα (2/6): 12μ.μ.-6μ.μ.
Τρίτη 3/6: 10π.μ.-6μ.μ.
Τετάρτη 4/6: 10π.μ.-3μ.μ.
Την ημέρα του αγώνα (Τετάρτη 4/6) τα εκδοτήρ��α στο ΟΑΚΑ θα ανοίξουν στις 16.00.

Εισιτήρια διατίθενται ακόμη από τα γραφεία της Viva (Καποδιστρίου 2 & Λεωφόρος Κηφισίας, Μαρούσι, 2ος όροφος, Ωράριο Λειτουργίας: 8π.μ. – 11μ.μ.) και Viva Mall (ώρες λειτουργίας καταστημάτων) καθώς και διαδικτυακά (στο www.paobc.gr και στο www.viva.gr).

Επίσης, τηλεφωνικά στο 11876 (Χρέωση από σταθερό: 0,96€ / λεπτό και από κινητό: 1,09€ / λεπτό) επί 24 ώρες το 24ωρο. Να σημειώσουμε πως από τα γραφεία της VIVA η αγορά εισιτηρίων γίνεται ΜΟΝΟ με πιστωτική κάρτα!».