​Το ότι δεν έχει ξεχάσει να σκοράρει τόνισε ο Κώστας Μήτρογλου και έστειλε μήνυμα σε όσους αμφισβητούν την κατάστασή του λίγο πριν αρχίσει το Μουντιάλ!

«Νιώθω καλά και έτοιμος να βοηθήσω την Εθνική. Έχω πίστη στον εαυτό μου και ξέρω ότι μπορώ να προσφέρω πολλά στην ομάδα μου. Ο προπονητής με υπολογίζει και θα τα δώσω όλα για τους συμπαίκτες μου. Αν και δεν έχω σκοράρει τους τελευταίους μήνες, έχω ακόμη αυτοπεποίθηση. Δεν έχω ξεχάσει να σκοράρω, μην ανησυχείτε για μένα», είπε ο διεθνής μας σε συνέντευξή του στην ιστοσελίδα topmercato.

Μιλώντας για την προετοιμασία της γαλανόλευκης αγαπημένης, ενόψει των αγώνων με την Ακτή Ελεφαντοστού, την Κολομβία και την Ιαπωνία, ο Κώστας τόνισε πως όλοι προετοιμάζονται και ανυπομονούν να αρχίσει το Μουντιάλ, προσθέτοντας ότι στόχος είναι να δώσουν χαρά στους Έλληνες που περνάνε δύσκολα λόγω της οικονομικής κρίσης.

«Θα δώσουμε όλη μας την ψυχή από το πρώτο μέχρι το τελευταίο σφύριγμα κάθε αγώνα. Είναι αλήθεια πως εμείς δεν έχουμε σούπερ σταρ όπως ο Φαλκάο, ο Ντρογκμπά και ο Καγκάουα, που έχουν οι αντίπαλοί μας, αλλά δεν φοβόμαστε κανέναν. Έχουμε πολύ δυνατή ομάδα και θα προσπαθήσουμε τουλάχιστον να περάσουμε στη δεύτερη φάση. Οι αντίπαλοί μας είναι πολύ ταλαντούχες ομάδες, αλλά ξέρουμε ότι μπορούμε να τις κερδίσουμε», συμπλήρωσε ο 25χρονος φορ.