Σε ηλικία 86 ετών, τρεις μόλις ημέρες μετά τα γενέθλιά του, έφυγε από τη ζωή ο ιδιοκτήτες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ Μάλκολμ Γκλέιζερ.

Ο Γκλέιζερ γεννήθηκε στη Νέα Υόρκη το 1928 και ξεκίνησε τα επιχειρηματικά του βήματα από το ωρολογοποιείο του πατέρα του. Αν και ανέλαβε τη διαχείρισή του σε ηλικία 15 ετών, όταν πέθανε ο πατέρας του, γρήγορα έδειξε ότι κατείχε επιχειρηματικό δαιμόνιο.

Βήμα-βήμα ο Αμερικανός επιχειρηματίας έφτιαξε ένα χαρτοφυλάκιο με συμμετοχή σε εταιρείες εκμετάλλευσης ακινήτων, πετρελαιοειδών, παροχής χρηματοοικονομικών υπηρεσιών, κλπ.

Απέκτησε το πλειοψηφικό πακέτο μετοχών της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σταδιακά από το 2003 μέχρι το 2005. Αν και επί εποχής του οι «κόκκινοι διάβολοι» κατέκτησαν 5 πρωταθλήματα, 3 League Cup, 5 Community Shields, 1 Champions League κι 1 Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων, η σχέση του με τους φιλάθλους της Μάντσεστερ δεν ήταν η καλύτερη.

Ο ίδιος δεν συμμετείχε στο δ.σ. της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ωστόσο δύο από τους γιούς του ήταν αντιπρόεδροι του συλλόγου.

Ο Γκλέιζερ, εκτός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ήταν ιδιοκτήτης και των Τάμπα Μπέι Μπούκανιρς (ράγκμπι) από το 1995.