Οριστικό αντίο είπε ο Μπακαρί Σανιά στην Άρσεναλ. Ο Γάλλος διεθνής αμυντικός σε επικοινωνία που είχε την Τρίτη με τους «κανονιέρηδες», τους έκανε γνωστό πως δεν αποδέχεται την πρόταση ανανέωσης που του έγινε.

Ως εκ τούτου ο ποδοσφαιριστής από τον επόμενο μήνα θα είναι και τυπικά ελεύθερος για να συνεχίσει την καριέρα του σε ομάδα της αρεσκείας του.

Πριν από μερικά 24ωρα, ο 31χρονος παίκτης είχε δηλώσει πως κατά 90% δεν θα παραμείνει στο Λονδίνο, ωστόσο, σήμερα επιβεβαίωσε και με γραπτή του επιστολή προς τη διοίκηση ότι δεν κάνει αποδεκτή την προσφορά της ομάδας για την επέκταση της συνεργασίας τους.

Η Άρσεναλ πρόσφερε στο Σανιά νέο διετές συμβόλαιο, ωστόσο, ο Γάλλος αποφάσισε να αλλάξει ομάδα μετά από 7 χρόνια παρουσίας στο «Εμιρέιτς».

Όσον άφορα στον επόμενο σταθμό στην καριέρα του, αυτός πιθανότατα θα είναι η Μάντσεστερ Σίτι, ωστόσο υπάρχουν κι άλλες ομάδες στην Ευρώπη που έχουν εκφράσει ενδιαφέρον.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Σανιά έχει ξεκαθαρίσει πως θα προσπαθήσει να βρει την ομάδα που θα συνεχίσει πριν την έναρξη του Μουντιάλ της Βραζιλίας στις 12 Ιουνίου.