Ο Λουϊς Φαν Γκάαλ θα αναλάβει να επαναφέρει την Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ στην κορυφή.

Όπως σας αναφέραμε στο star.gr, είναι ένας από τους κορυφαίους προπονητές που έχει αναδείξει το παγκόσμιο ποδόσφαιρο και αρκετές φορές στην καριέρα του, έχει αποδεχθεί την πρόκληση.

Ο νέος προπονητής της Μάντσεστερ όταν ρωτήθηκε για τις πρώτες σκέψεις του απάντησε:

«Δεν με φοβίζει η σκιά του Φέργκιουσον και δεν νομίζω ότι αυτό θα είναι μεγάλο πρόβλημα. Αισθάνομαι πολύ καλά μαζί του και δεν αποκλείεται στο άμεσο μέλλον, να πιούμε παρέα ένα ποτήρι. Ο στόχος μου είναι να επαναφέρω την ομάδα στην κορυφή. Οι διοικούντες εκτιμούν ότι αυτό μπορεί να γίνει από την πρώτη χρονιά και μάλιστα όχι βασιζόμενοι μόνο σε αστέρες, αλλά και σε νεαρούς. Πρόκειται για μια τιτάνια προσπάθεια κι έναν φανταστικό στόχο. Όταν η Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ κτύπησε την πόρτα μου, δεν σκέφτηκα πολύ. Είναι ο κορυφαίος σύλλογος του πλανήτη, αναφορικά με το μάρκετινγκ και τον προϋπολογισμό».

Όσον αφορά στις αντιδράσεις που προκάλεσε σε φίλους και γνωστούς, η απόφαση του να αναλάβει τους «μπέμπηδες», ο έμπειρος τεχνικός, απάντησε με νόημα: «Δέχθηκα πολλά συγχαρητήρια. Από τους πρώτους που μου έστειλαν μήνυμα ήταν ο Ζοζέ Μουρίνιο, που μου είπε πως με ζηλεύει για τις ομάδες που έχω προπονήσει στην καριέρα μου».