Παρελθόν από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αποτελεί ο Ρίο Φέρντιναντ, ο οποίος με δήλωσή του, αποχαιρέτησε τους συμπαίκτες του τονίζοντας ότι «νιώθω υγιής και δυνατός, έτοιμος για μια νέα πρόκληση και περιμένω πώς και πώς για ό,τι μου επιφυλάσσει το μέλλον».

Η δήλωση του Φέρντιναντ:

«Έχω σκεφτεί πολύ τους τελευταίους μήνες σχετικά με το μέλλον μου και μετά από 12 εκπληκτικά χρόνια, στην καλύτερη ομάδα του κόσμου, αποφάσισα πως είναι η κατάλληλη στιγμή να προχωρήσω.

Πήγα στη Γιουνάιτεντ για να κερδίσω τρόπαια και ούτε στα πιο τρελά μου όνειρα δεν θα μπορούσα να φανταστώ πόσο πετυχημένος θα ήμουν εδώ.

Έχω τόσες στιγμές να θυμάμαι, έχω παίξει δίπλα σε πολλούς σπουδαίους ποδοσφαιριστές που έχουν γίνει πλέον φίλοι μου. Δεν θα ξεχάσω ποτέ τον πρώτο μου τίτλο στο πρωτάθλημα και την καταπληκτική βραδιά στην Μόσχα.

Οι συνθήκες δεν μου επέτρεψαν να πω αντίο όπως θα επιθυμούσα, αλλά θα ήθελα τώρα να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου, το τεχνικό τιμ και τους οπαδούς για αυτά τα απίστευτα 12 χρόνια που δεν θα ξεχάσω ποτέ. Το όνειρό μου από παιδί, να κερδίσω δηλαδή τίτλους έγινε πραγματικότητα.

Νιώθω υγιής και δυνατός, έτοιμος για μια νέα πρόκληση και περιμένω πώς και πώς για ό,τι μου επιφυλάσσει το μέλλον»!