Την τελευταία του εμφάνιση με τη φανέλα της Σέλτικ πραγματοποίησε ο Γιώργος Σαμαράς στο χθεσινό (11/05) παιχνίδι με τη Νταντί Γιουνάιτεντ και μάλιστα την συνδύασε με γκολ, που ήταν το δεύτερο στο 3-1 των «Κελτών».

Ο 29χρονος επιθετικός δεν έκρυψε τη συγκίνησή του, αλλά αποκάλυψε ότι αποχωρεί παρά τη θέληση του, αφού ο σύλλογος ουδέποτε του έκανε πρόταση ανανέωσης της συνεργασίας τους.


«Σίγουρα δ��ν ήταν απόφαση του προπονητή (σ.σ. Νιλ Λένον), αλλά των ανθρώπων που βρίσκονται πιο… ψηλά. Ποτέ δεν μου έγινε πρόταση ανανέωσης. Το σίγουρο είναι ότι φεύγω, αλλά αυτό που θέλω να πω είναι πως δεν πρόκειται για δική μου απόφαση. Και η αλήθεια είναι ότι είμαι λίγο λυπημένος που αποχωρώ από έναν τόσο μεγάλο σύλλογο» ήταν τα ξεκάθαρα λόγια του διεθνή άσου, μιλώντας στο σκωτσέζικο BBC.

Απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με το μέλλον του, τόνισε: «Δεν έχω μιλήσει καθόλου τους τελευταίους έξι μήνες. Υπήρξαν πολλά δημοσιεύματα στον Τύπο, αλλά δεν απάντησα πουθενά. Προσπάθησα και κράτησα το στόμα μου κλειστό. Τρέφω τεράστιο σεβασμό για την Σέλτικ. Δεν έχω υπογράψει σε καμία ομάδα, δεν έχω μιλήσει καν με κάποια ομάδα. Περίμενα μέχρι την τελευταία στιγμή μήπως μου κάνει ο σύλλογος κάποια πρόταση, αλλά νομίζω πως ήρθε το τέλος. Δεν μου αρέσει να λέω ψέματα στον κόσμο. Είχα μια επαφή με τον προπονητή και μου είπε ότι θα ήθελε να μείνω. Δυστυχώς, όμως, δεν παίρνουμε εμείς τις αποφάσεις. Τις αποφάσεις τις παίρνει η διοίκηση και η αλήθεια είναι ότι δεν με πλησίασε κανένας».

Καταλήγοντας και με αφορμή το τελευταίο παιχνίδι με τη φανέλα της Σέλτικ, ο Γιώργος Σαμαράς δήλωσε: «Ήταν μια ιδιαίτερη μέρα για μένα. Φεύγω από τη Σέλτικ, αλλά ο σύλλογος δεν θα φύγει ποτέ από μέσα μου».