Δεν έχει τέλος η σκληρή κριτική που δέχεται ο προπονητής της Τσέλσι, Ζοζέ Μουρίνιο έπειτα από τον αποκλεισμό στο Champions League.

Με αφορμή λοιπόν αυτό το γεγονός, κάποιοι άδραξαν την ευκαιρία και «έκραξαν» τον Πορτογάλο τεχνικό και τους παίκτες της ομάδας στα social media.

μ11.jpg

Έφτιαξαν λοιπόν κάποιες φωτογραφίες που κάνουν το γύρο του διαδικτύου. Μάλιστα, σε μία από αυτές ο αρχηγός της ομάδας, Τζον Τέρι, που ξέσπασε σε κλάματα μετά το ματς, παρουσιάζεται ως κούκλα-παιχνίδι, σε μια άλλη ο Μουρίνιο κλαίει σαν μωρό στη συνέντευξη Τύπου και σε μια τρίτη το… πούλμαν της Τσέλσι είναι στραπατσαρισμένο.

μ2.jpg

Ωστόσο, σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε την Παρασκευή, ο Ζοζέ Μουρίνιο απάντησε στον Εντίν Αζάρ, ο οποίος άφησε αιχμές για τον τρόπο που ο Μουρίνιο «έστησε» το παιχνίδι.

μ3333.jpg

«Άκουσα τη συνέντευξη του και τα λόγια του ήταν διαφορετικά από όσα ανέφεραν κάποια ΜΜΕ. Τα λόγια του άλλαξαν. Δεν άσκησε κριτική. Συνήθως ακούς σχόλια από παίκτες όπως αυτός, ότι δεν μπορεί να βρεθεί λύση σε πρόβλημα, όπως είχαμε στο πρώτο γκολ. Στο πρώτο ματς ο Γουϊλιαν έπαιξε αριστερά και ο Κόουλ ήταν εντελώς προστατευμένος. Ο Αζάρ είναι ο τύπος του παίκτη που δεν μπορεί να βοηθήσει τόσο πολύ τον αριστερό οπισθοφύλακα.»

Στη συνέχεια ο Μουρίνιο πέρασε στην επίθεση: «Αν δείτε το πρώτο γκολ της Ατλέτικο, θα δείτε που έγινε το λάθος. Μια τέλεια ομάδα σε αυτό το επίπεδο δεν μπορεί να κάνει τέτοια λάθη. Ο Αζάρ δεν είναι 100% έτοιμος να θυσιάσει τον εαυτό του για την ομάδα. Δεν είναι χαρούμενος για αυτό...»