Ο Ράιν Γκιγκς θα κάτσει στον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μέχρι το τέλος της σεζόν, μέχρι να βρεθεί ο αντικαταστάτης του Ντέιβιντ Μόγιες, αλλά ο σκανδαλοθηρικός τύπος της Βρετανίας δεν έδειξε να σέβεται τη μεγάλη ιστορία του στους "μπέμπηδες" αφού τον υποδέχθηκε με ροζ πρωτοσέλιδo.

imotzen.jpg


Η εφημερίδα "Daily Star", έχει τίτλο στο πρωτοσέλιδό της "Γκιγκς: Ξέρω πώς να σκοράρω" και μία φωτογραφία της Ίμοτζεν Τόμας, με την οποία είχε εξωσυζυγική σχέση στο παρελθόν.

Παράλληλα η εφημερίδα υπενθυμίζει στο αναγνωστικό της κοινό το τεράστιο ροζ σκάνδαλο στο οποίο είχε πρωταγωνιστήσει πριν λίγα καλοκαίρια ο Γκιγκς, όταν έγινε γνωστό πως διατηρούσε επί οκτώ χρόνια σχέση με τη γυναίκα του αδερφού του!

imotzen2.jpg


Το αυτί του διεθνή άσου των "μπέμπηδων" δεν ίδρωσε πάντως αφού το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι το έργο που έχει αναλάβει.

"Πιστεύω ότι μπορώ να γίνω ένας καλός προπονητής. Νομίζω ότι θα το διασκεδάσω. Θα πάθουν σοκ με μένα οι παίκτες μου. Αισθάνομαι σαν πατέρας τους, μου αρέσει να τους βοηθάω όμως μερικές φορές ίσως χάσω την ψυχραιμία μου και αρπάξω κανέναν.

Απογοητεύομαι όταν βαριούνται στην προπόνηση ή έρχονται καθυστερημένα", ήταν μερικές από τις προγραμματικές δηλώσεις του νέου υπηρεσιακού τεχνικού της Γιουνάιτεντ" δήλωσε ο Γκιγκς που φαίνεται να είναι λάτρεις της ρήσης ουδέν μονιμότερο του προσωρινού!