​Μήνυση κατά του Michael Schumacher για τροχαίο κατέθεσε ένας Ισπανός, την ώρα που ο πιλότος της F1 συνεχίζει να βρίσκεται σε κώμα, δίνοντας «μάχη» για την ζωή του, μετά το ατύχημα που είχε στο σκι, τον περασμένο Δεκέμβρη!

Σύμφωνα με τα ισπανικό πρακτορείο ειδήσεων, ο 45χρονος αθλητής εμπλέκεται σε τροχαίο ατύχημα σε δρόμο της Σεβίλλης τον περασμένο Νοέμβριο, ένα μήνα πριν α��ό το σοβαρό τραυματισμό του στις γαλλικές Άλπεις.

Έχοντας νοικιάσει ένα αυτοκίνητο μάρκας Audi, ο Schumacher κατηγορείται ότι παραβίασε τον κώδικα οδικής κυκλοφορίας και παρέσυρε έναν ποδηλάτη, ο οποίος έσπασε τον καρπό του.

Στην μήνυσή του, ο Ισπανός, τα στοιχεία του οποίου δεν έχουν δοθεί στη δημοσιότητα, ζητά να αποζημιωθεί για τις υλικές ζημιές που υπέστη η μηχανή του, τα ρούχα του και προσωπικά αντικείμενα, όπως το ρολόι του.

Η μήνυση στρέφεται και κατά του Schumacher και κατά της εταιρείας ενοικίασης του αυτοκινήτου, ενώ η υπόθεση ενδέχεται να μην φτάσει στο δικαστήριο, αν η εταιρεία αποζημιώσει τον μοτοσικλετιστή.