Σύνθημα αντεπίθεσης στέλνει στους παίκτες του ο Γιώργος Μπαρτζώκας ενόψει του τρίτου αγώνα για τα προημιτελικά της Ευρωλίγκα με την Ρεάλ Μαδρίτης στο ΣΕΦ τη Δευτέρα.

«Έχω την αίσθηση πως μπορούμε να πάρουμε το παιχνίδι της Δευτέρας. Μόνο αυτό μας νοιάζει τώρα και από εκεί και πέρα να διεκδικήσουμε ό,τι καλύτερο. Αν έχουμε την ίδια κυκλοφορία μπάλας με το δεύτερο ημίχρονο και είμαστε το ίδιο δημιουργικοί, όλα είναι πιθανά» τονίζει ο τεχνικός του Ολυμπιακού.

Ο κ. Μπαρτζώκας στάθηκε στην αστοχία του Ολυμπιακού στο δεύτερο παιχνίδι τόσο στις βολές όσο και στα ανοικτά σουτ σημειώνοντας πως «για να κερδίσεις στη Μαδρίτη, είσαι υποχρεωμένος να τα βάλεις».

Τέλος, ο Γιώργος Μπαρτζώκας υπογράμμισε ότι στην ομάδα του Ολυμπιακού υπάρχουν νέοι παίκτες που θα αποτελέσουν το μέλλον του συλλόγου: «Έχουμε επτά καινούργιους παίκτες που δεν έχουν παίξει ποτέ ξανά στην Ευρωλίγκα. Στην πεντάδα μας ξεκινούν νέα παιδιά, ενώ ακόμα και αυτοί που έχουν πάρει δύο τρόπαια, παραμένουν “άγουροι” σε ηλικία. Κομβικός για αυτά τα παιχνίδια και όχι μόνο, ήταν ο τραυματισμός του Λο. Είναι μία πρωτόγνωρη κατάσταση για πολλά μέλη μας. Ξέρω πως δεν θα ακουστεί όμορφα για μία ομάδα σαν τον Ολυμπιακό που το ζητούμενο είναι οι τίτλοι, αλλά το ότι συμμετέχουν αυτοί οι παίκτες σε τέτοια παιχνίδια, τους κάνει μεγάλο καλό».