​«Άρωμα» ελληνικό είχε το νέο στραπάτσο της Μπαρτσελόνα, μετά τον αποκλεισμό της από το Champions League: ο Ορέστης Καρνέζης δεν της επέτρεψε να σκοράρει στον αγώνα με την Γρανάδα, περιορίζοντας σε σημαντικό βαθμό τις ελπίδες της για τίτλο!

3.jpg

Ο γκολκίπερ της εθνικής Ελλάδας ήταν εκπληκτικός στη δεύτερη συμμετοχή του στην Πριμέρα Ντιβιζιόν. Μάλιστα, ενώ είχε να αγωνιστεί από τον Ιανουάριο, απέκρουσε κάθε σουτ της Μπαρτσελόνα, διατηρώντας το 1 – 0 που εί��ε καταφέρει για την Γρανάδα ο Μπραχίμι.

«Δεν έκλεψα το πρωτάθλημα από την Μπαρτσελόνα. Απλώς έκανα τη δουλειά μου. Κανείς δεν περίμενε ότι θα μπορούσαμε να νικήσουμε την Μπαρτσελόνα, αλλά τα καταφέραμε. Είμαι πολύ χαρούμενος. Ονειρευόμουν ένα ματς σαν κι αυτό, γιατί η αλήθεια είναι πως δεν ήταν εύκολα τα πράγματα για μένα μέχρι τώρα. Χρειαζόμουν λίγο χρόνο και περίμενα καιρό αυτή την ευκαιρία, αλλά αισθάνομαι καλά στη Γρανάδα και δεν σταμάτησα να δουλεύω», δήλωσε ο Ορέστης, ενώ εξέφρασε την ελπίδα να είναι βασικός τερματοφύλακας της Εθνικής Ελλάδας στο Μουντιάλ.

2.jpg