Πρώτη ανάρτηση: 08/04/2014

Δραματικές εικόνες διαδραματίζονται για ακόμα μια μέρα στην αίθουσα, όπου πραγματοποιείται η δίκη του Πιστόριους.

Ο παραολυμπιονίκης με δάκρυα στα μάτια αναφέρθηκε στην γνωριμία του με την πανέμορφη Ρίβα Στέενκαμπ, υποστηρίζοντας μάλιστα, ότι πολλές φορές εκείνος την ήθελε πε��ισσότερο από ότι αυτή.

Ο Πιστόριους με τρεμάμενη φωνή υποστήριξε ότι ήταν πολύ πιεσμένος την περίοδο εκείνη που σημειώθηκε ο φόνος και ότι αυτό οφειλόταν στο γεγονός ότι ετοιμαζόταν να μετακομίσει.

Τα απειλητικά emails και οι συγνώμες

533030b72222d_161673910.jpgΟ νεαρός άντρας αποκάλυψε ότι η σύντροφός του δεχόταν πολλά απειλητικά μηνύματα, επειδή ήταν μαζί του.

Μάλιστα άνθρωποι από το περιβάλλον του θεωρούν ότι πίσω από τις απειλές βρισκόταν η πρώην του αθλητή, Σαμ Τέιλορ.

Στο δικαστήριο έδειξε επίσης και δικά τους προσωπικά emails μετά από καυγάδες, όπου εκείνος της ζητούσε συγνώμη ή εκείνη του έγραφε ότι «άδικα μου λες ότι φλερτάρω με άλλους... Δεν είμαι πόρνη ή στριπτιτζού». Σε άλλη συνομιλία τους μετά από καυγά εκείνη του αναφέρει ότι δεν είναι ευτυχισμένοι μαζί.

Ο παραολυμπιονίκης υποστήριξε ότι μετά από τσακωμούς πάντα προσπαθούσε να επικοινωνήσει τηλεφωνικώς μαζί της, αλλά επειδή εκείνη είχε στο παρελθόν μια δύσκολη σχέση προτιμούσε τα μηνύματα και δεν το σήκωνε.

Οι καυγάδες και η ανασφάλεια

reeva_2579539b.jpg


Όπως αποκάλυψε ο ίδιος ένας από τους καυγάδες που είχε με την νεαρή απόφοιτο της Νομικής, ήταν όταν εκείνη μιλούσε με έναν άλλο άντρα σε ένα κοσμικό γεγονός και δεν τον σύστησε στον Πιστόριους. «Είναι ταραγμένος, ένιωθα απόρριψη», είπε και πρόσθεσε «Ήμουν ευαίσθητος… ανασφαλής και ζηλιάρης… Δεν ήμουν ευγενικός μαζί της όπως θα έπρεπε».

Το συγκινητικό μήνυμα της Ρίβα

Στο δικαστήριο έγινε επίσης γνωστό ένα πολύ συγκινητικό μήνυμα της Ρίβα στον πρώην σύντροφό της, στο οποίο φαινόταν ότι δεν αισθάνεται ασφάλεια στην σχέση. «Χθες δεν ήταν ωραία για κανέναν από τους δύο», γράφει τον Ιανουάριο του 2013, ένα μήνα πριν τον φόνο και προσθέτει:

«Εκνευρίζεσαι όπ��τε αναφερθώ σε κάποιον πρώην. Κάνεις τα πάντα για να με μειώσεις μπροστά σε κόσμο. Είσαι εκνευρισμένος μαζί μου εδώ και δύο μέρες και με αναστατώνεις και εμένα». Του έλεγε ακόμα ότι σκόπευε να του πει πώς τον αγαπάει «ακόμα και όταν τον φοβόταν πάρα πολύ».

«Μερικές φορές φοβάμαι εσένα και τον τρόπο που μου φέρεσαι πάρα πολύ. Με κάνεις 90% ευτυχισμένη και νιώθω τέλεια μαζί σου. Δεν είμαι σκύλα», του γράφει.


Η δίκη είναι σε εξέλιξη.