​Ο Παναθηναϊκός με επιστολή του στην ΚΑΕ Ολυμπιακός ζητάει 2.000 εισιτήρια και 25 προσκλήσεις για το μεταξύ τους ματς στο πλαίσιο της 14ης και τελευταίας αγωνιστικής του Top-16 της Euroleague.

Στην Euroleague δεν απαγορεύεται η παρουσία οπαδών των φιλοξενούμενων, με το "τριφύλλι" να θέλει τον συγκεκριμένο αριθμό εισιτηρίων, ώστε να βρεθούν φίλαθλοι της ομάδας στο ΣΕΦ και να ενισχύσουν την προσπάθεια των "πρασίνων" να φτάσουν στο θετικό αποτέλεσμα.

Ο Παναθηναϊκός, παράλληλα ζητάει και 25 προσκλήσεις στα VIP. Η παρουσία, πάντως οπαδών των φιλοξενούμενων κάθε ομάδας στο γήπεδο σε αναμέτρηση Euroleague, εξαρτάται από τον γηπεδούχο. Έτσι, οι "πρ��σινοι" αναμένουν την απάντηση της ΚΑΕ Ολυμπιακός στο αίτημα τους.

Τελευταία φορά που βρέθηκαν μαζί στο γήπεδο φίλαθλοι των δύο ομάδων, πλην των τελικών Κυπέλλων Ελλάδας, ήταν τη σεζόν 2006-07 στο πέμπτο τελικό που πραγματοποιήθηκε στο ΟΑΚΑ και βρήκε νικητή τον Παναθηναϊκό (3-2 στη σειρά των τελικών). Όσον αφορά το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, φίλαθλοι των "πρασίνων" κάθισαν τελευταία φορά στις κερκίδες του γηπέδου τη σεζόν 2005-06 και συγκεκριμένα στις 13 Οκτωβρίου του 2005, όταν και η ομάδα τους νίκησε για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας τους Πειραιώτες.

Να αναφέρουμε πώς από τα μέτρα ασφαλείας που αποφασίστηκαν θα εκδοθούν συνολικά 11.268 εισιτήρια για το ματς. Η ΚΑΕ Ολυμπιακός δεν έχει απαντήσει ακόμα επίσημα στην επιστολή της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, ωστόσο η πρώτη αντίδραση των ανθρώπων των Πειραιωτών είναι αρνητική.