​Από την τσέπη των παικτών βρέθηκαν τα χρήματα για να πάρει μέρος η Ελλάδα στο παγκόσμιο πρωτάθλημα πινγκ πονγκ, που θα διεξαχθεί στο Τόκιο από τις 28 Απριλίου έως τις 5 Μαΐου.

Η ελληνική συμμετοχή ήταν επί μήνες στον «αέρα», με τους αθλητές και τις αθλήτριες να δίνουν την λύση, δίνοντας δανεικά στην ομοσπονδία τα χρήματα για τα εισιτήριά τους!

Η ομοσπονδία αποφάσισε να πάνε στην ιαπωνική πρωτεύουσα πέντε αθλητές και τρεις αθλήτριες: την εθνική ανδρών θα συγκροτήσουν οι Παναγιώτης Γκιώνης, Καλλίνικος Κρεάνγκα, Κώστας Παπαγεωργίου, Τάσος Ρηνιώτης και Κώστας Λαγογιάννης, ενώ την αντίστοιχη ομάδα των γυναικών οι Κατερίνα Τόλιου, Μαρία Χριστοφοράκη και Αγγελίνα Παπαδάκη.

«Είμαι πολύ συγκινημένος και περήφανος, που αυτά τα παιδιά δέχτηκαν να διευκολύνουν την ομοσπονδία σε αυτή την τρομερά δύσκολη συγκυρία πληρώνοντας τα εισιτήριά τους. Χωρίς κανένα παράπονο, χωρίς καμ��α γκρίνια, έδειξαν απίστευτη ωριμότητα και υπευθυνότητα. Με αυτή την σπουδαία κίνηση συνέβαλαν στην εξασφάλιση της συμμετοχής στη μεγαλύτερη διοργάνωση και προστάτευσαν το κύρος και την αξιοπρέπεια του αθλήματος», δήλωσε ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας, Μανώλης Κολυμπάδης.