Στις 16 Μαρτίου κάποιος εγκατέλειψε ένα μωρό σε τραίνο στην Τσιρκουμβεζουβιάνα ντι Μπαϊάνο της Ιταλίας στην περιοχή του Αβελίνο.

Ενα ζευγάρι το ανακάλυψε και αφού ειδοποίησε τις αρχές το πήγε στο νοσοκομείο. Το μωρό βρέθηκε σε μία τσάντα κάτω από ένα κάθισμα και ήταν μόλις μερικών ημερών, όμως βρισκόταν σε καλή κατάσταση.

Η πρώτη νοσοκόμα που το περιποιήθηκε, το ονόμασε Καρμίνε, όνομα το οποίο είναι πολύ συνηθισμένο στην περιοχή. Το μωρό «βαφτίστηκε» επίσης Φραντσέσκο, από τον Πάπα Φραγκίσκο και το όνομά του έγινε Καρμίνε Φραντσέσκο.

Ο επιθετικός της Σασουόλο, Αντόνιο Φλόρο Φλόρες, παρακολουθούσε τις ειδήσεις όταν άκουσε για την ιστορία με το εγκαταλειμμένο μωρό.Αμέσως μίλησε στην γυναίκα του και απο κοινού αποφάσισαν να ξεκινήσουν τις διαδικασίες για να υιοθετήσουν τον Καρμίνε Φραντσέσκο, προσφέροντας του έτσι ένα καλύτερο μέλλον, παρά το κακό ξεκίνημα που έκανε στη ζωή!

«Οταν είδα τον μικρό Φραντσέσκο, αποφασίσαμε να ακολουθήσουμε αυτό που μας είπε η καρδιά μας. Πρώτα είμαι πατέρας και μετά ποδοσφαιριστής, σίγουρα δεν είμαι ήρωας».

Ο Φλόρο Φλόρες και η σύζυγός του έχουν ήδη τρία παιδιά και πλέον θα αυξήσουν κατα ένα μέλος την οικογένεια τους!