​Η κάκιστη πορεία της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μετά την αποχώρηση του Σερ Αλεξ Φέργκιουσον από την τεχνική ηγεσία, έχει βάλει σε μεγάλες φουρτούνες τους «μπέμπηδες» που βλέπουν τον έναν μετά τον άλλον τους τίτλους να χάνονται.

Οι οπαδοί της Γιουνάιτεντ που ήταν μαθημένοι στις επιτυχίες όσο το τιμόνι ήταν ο Σκωτσέζος τεχνικός, έχουν αρχίσει να χάνουν την υπομονή τους και αρχζίουν να βάλουν περί δικαίων και δίκων. Ο Μόγιες, όπως είναι φυσικό, είναι ο πρώτος που τα άκουσε αφού δεν φαίνεται ικανός να εμπνέυση το νεο ξεκίνημα της ομάδας, αλλά αυτός που είναι ανέκαθεν στο στόχαστρο είναι ο Αμερικανός ιδιοκτήτης Μάλκολμ Γκλέιζερ.

Όπως αποκαλύπτει όμως η εφημερίδα «Sun», μια ηλιαχτίδα ελπίδας αρχίζει να αχνοφαίνεται στο σκοτάδι αφού η... τάξη του '92, με επικεφαλής τον Ντέιβιντ Μπέκαμ και συνοδοιπόρους τους Σκόουλς, Φιλ και Γκάρι Νέβιλ, Γκιγκς και Μπατ, ενδιαφέρεται για την αγορά των μετοχών της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από την διοίκηση Γκλέιζερ!

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, οι πρώην άσοι των «κόκκινων διαβόλων» έχουν ήδη ξεκινήσει συζητήσεις προκειμένου να κάνουν πράξη το μεγαλόπνοο πλάνο τους. Μάλιστα, η «Sun» αποκαλύπτει πως στο συγκεκριμένο πρότζεκτ σημαίνοντα ρόλο θα διαδραματίσουν επενδυτές από την Μέση Ανατολή.

Ο Γκιγκς είναι το μοναδικό μέλος της τάξης του '92 που συνεχίζει να παίζει ποδόσφαιρο στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχοντας παράλληλα καθήκοντα συνεργάτη του Ντέιβιντ Μόγιες, όπως άλλωστε και οι Φιλ Νέβιλ και Νίκι Μπατ (προπονητής της δεύτερης ομάδας).

Αντίθετα ο Ντέιβιντ Μπέκαμ εγκατέλειψε την ενεργό δράση μετά την σύντομη παρουσία του στην Παρί Σεν Ζερμέν.