​Στον μεγαλύτερο τραυματισμό της καριέρας του, όταν του έσπασε αντίπαλος το σαγόνι, αναφέρθηκε ο Μιχάλης Ζαμπίδης, αποκαλύπτοντας πως για τον λόγο αυτό απείχε τρία χρόνια και για μεγάλο χρονικό διάστημα έτρωγε με το καλαμάκι!

«Γνώρισα τι θα πει πόνος! Μου είχαν συρράψει το σαγόνι και για περίπου δύο μήνες ήμουν εκτός προπονήσεων και έτρωγα με το καλ��μάκι λιωμένη τροφή και σούπες», είπε ο πυγμάχος.

Όπως πρόσθεσε, παρά το δυνατό χτύπημα που δέχθηκε, δεν ζαλίστηκε καν και συνέχισε να αγωνίζεται, ώσπου άρχισε να νιώθει έναν οξύ πόνο και ο διαιτητής σταμάτησε τον αγώνα!

«Το πάθος και η ανδρεναλίνη, αλλά και η προετοιμασία που έχεις κάνει στο σώμα σου, σε κάνουν να μην νιώθεις πόνο. Αν δεχτώ ένα χτύπημα αυτή τη στιγμή, που δεν είμαι συντονισμένος, θα νιώσω πόνο», συνέχισε ο Μιχάλης.

Όσο για τον μεγαλύτερο τραυματισμό που έχει προκαλέσει σε αντίπαλο;
«Έχω βγάλει πολλούς νοκ άουτ! Διάσειση είναι αυτό που παθαίνει ο άλλος εκείνη τη στιγμή», δήλωσε ο πυγμάχος, ενώ παραδέχθηκε πως στον αγώνα δεν έχεις να χωρίσεις κάτι, αλλά και ότι ως άνθρωπος στεναχωριέται όταν κάποιος χτυπήσει σοβαρά.