​Το σπίτι μέσα στο οποίο βρήκε τραγικό θάνατο από τα ίδια του τα χέρια η Reeva Steenkamp σχεδιάζει να πουλήσει ο Oscar Pistorius.

Ο 27χρονος Παραολυμπιονίκης ο οποίος πυροβόλησε και σκότωσε στις 14 Φεβρουαρίου του περασμένου έτους την αγαπημένη του, δεν «βγαίνει» οικονομικά, μιας και η δίκη του είναι σε εξέλιξη.

560.Oscarstorius.ReevaSteenkamp.2012.jpg
Συνολικά, τα έξοδα υπεράσπισης ανέρχονται σε 6.700 ευρώ την ημέρα, με αποτέλεσμα ο Pistorius, να είναι έτοιμος να βάλει πωλητήριο στην οικία του στην Πρετόρια, κάτι το οποίο ανακοίνωσε και ο δικηγόρος του:

«Έχει καταστεί απαραίτητο να πωληθεί η οικία του κ. Πιστόριους στο Σίλβερ Γουντς, ώστε να καλυφθούν τα αυξημένα νομικά του έξοδα. Αυτό συμβαίνει λόγω της απροσδόκητης επιμήκυνσης του χρόνου της δίκης, η οποία αρχικώς προβλεπόταν να διαρκέσει τρεις εβδομάδες».

Το κόστος τω�� 6.700 ευρώ την ημέρα, πάει στους τρεις δικηγόρους οι οποίοι απασχολούνται κατ’ αποκλειστικότητα καθημερινά στη δίκη, ειδικούς για βαλλιστικές εξετάσεις και νεκροψία, καθώς και μια αμερικανική εταιρεία η οποία ειδικεύεται στην αναπαράσταση σκηνικών φόνου, σύμφωνα με το Γαλλικό Πρακτορείο.