​Η Ελληνική Ποδοσφαιρι��ή Ομοσπονδία ανακοίνωσε την επανέναρξη της διαδικασίας αγοράς εισιτηρίων για τους αγώνες Παγκοσμίου Κυπέλλου 2014 στη Βραζιλία. Η διαδικασία θα αρχίσει στις 12 Μαρτίου 2014 και ώρα 13:00 Ελλάδας και θα ολοκληρωθεί την Τρίτη 1 Απριλίου 2014 και ώρα 13:00 Ελλάδας.

Περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν στο σχετικό μπάνερ της κεντρικής σελίδας του epo.gr με τον τίτλο «Εισιτήρια Μουντιάλ 2014».

Η νέα φάση πώλησης εισιτηρίων απευθύνεται σε όλους τους φιλάθλους, ανεξαρτήτως αν έχουν αποκτήσει ή όχι μέχρι σήμερα εισιτήρια του ΠΚ 2014. Θα τεθούν στη διάθεση των φιλάθλων εισιτήρια για όλους τους αγώνες στους οποίους υπάρχει ακόμα διαθεσιμότη��α και η πώληση θα γίνεται κατά απόλυτη σειρά προτεραιότη��ας μέχρις εξαντλήσεως των εισιτηρίων.Κάθε φίλαθλος έχει δικαίωμα αγοράς έως 4 εισιτηρίων ανά αγώνα και για 7 αγώνες του ΠΚ κατά μέγιστο αριθμό. Σημειώνεται πως η διαθεσιμότητα εισιτηρίων για τον εναρκτήριο αγώνα και για τον τελικό του ΠΚ είναι εξαιρετικά περιορισμένη. Η υποβολή αίτησης αγοράς εισιτηρίων γίνεται αποκλειστικά ηλεκτρονικά.

Σημειώνεται επίσης πως η αποκλειστική ευθύνη διαχείρισης εισιτηρίων του ΠΚ 2014 και λειτουργίας της σχετικής ιστοσελίδας ανήκει στη FIFA.

Για να υποβάλλετε αίτιση αγοράς εισιτηρίων πατήστε εδώ.