​Δυστυχώς η πολύ άσχημη είδηση επιβεβαιώθηκε και από το νοσοκομείο: η ρωσίδα σκιέρ Μαρία Κομισάροβα θα μείνει παράλυτη μετά από την άσχημη πτώση που είχε σε προπόνηση για τους αγώνες του freestyling στους χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του Σότσι.

Οι γιατροί από την Κολωνία ανακοίνωσαν το δυσάρεστο γεγονός λέγοντας πως η άτυχη 23χρονη αθλήτρια υπέστη κάταγμα του 12ου σπονδύλο�� στο κάτω μέρος της σπονδυλικής στήλης και θα μείνει παράλυτη από τη μέση και κάτω.

«Δεν νοιώθω τίποτε από την περιοχή του αφαλού και κάτω. Όμως είμαι δυνατή και ξέρω πως κάποια μέρα θα σταθώ σίγουρα και πάλι στα πόδια μου» έγραψε πριν από λίγες μέρες με ποστάρισμα της στο Instagram η ρωσίδα αθλήτρια.

Η 23χρονη θα παραμείνει άλλες 10 εβδομάδες στην κλινική στη Γερμανία προκειμένου να μπορέσει να συμβιβαστεί με τη νέα πραγματικότητα και θα ακολουθήσει εκπαίδευση για το πώς θα μπορεί να κινείται αλλά θα της παράσχουν και ψυχολογική υποστήριξη.

Μάλιστα την αθλήτρια την είχε επισκεφτεί από την πρώτη στιγμή ο ρώσος πρόεδρος Βλάντιμιρ Πούτιν, εκφράζοντας τη συμπάθεια του, όπως βλέπετε και στην φωτογραφία!

Δυστυχώς, στο συγκεκριμένο αγώνισμα πριν από δύο χρόνια ακριβώς είχε σκοτωθεί στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Ελβετίας, ο καναδός σκιέρ Νίκ Ζόρισιτς μετά από πολύ άσχημη πτώση και απανωτά χτυπήματα!