​Τέλος δεν έχουν οι αποκαλύψεις για τον Oscar Pistorius, του οποίου η δίκη, συνεχίστηκε για τρίτη μέρα.

Την πρώτη μέρα της δίκης, μια μάρτυρας τον «έκαψε», λέγοντας πως «άκουσα ουρλιαχτά και τέσσερις πυροβολισμούς».

Ένας ακόμη μάρτυρας όμως έρχεται να δημιουργήσει κι άλλες αμφιβολίες στο δικαστήριο για τον 27χρονο Παραολυμπιονίκη, λέγοντας πως δυο ημέρες πριν πυροβολήσει θανάσιμα τη Reeva Steenkamp, παραλίγο να πυροβολήσει εκείνον, σε εστιατόριο στο Γιοχάνεσμπουργκ.

Σύμφωνα με τον μποξέρ Kevin Lerina, δυο μέρες πριν το θάνατο της Reeva, κάποιος από την παρέα έδωσε κάτω από το τραπέζι ένα όπλο στον Pistorius. Το όπλο εκπυρσοκρότησε και η σφαίρα καρφώθηκε δίπλα στο πόδι του Lerina. Ο παραολυμπιονίκης ζήτησε από το φίλο του Darren Fresco, να πει ότι εκείνος πυροβόλησε.

O Darren ήταν αυτός που ανέ��αβε την ευθύνη όταν πλησίασαν οι ιδιοκτήτες του εστιατορίου, λέγοντας ότι το όπλο μπλέχτηκε στο παντελόνι του, έπεσε και εκπυρσοκρότησε.

Η νέα αυτή κατάθεση, έρχεται να ενισχύσει τη θέση του Εισαγγελέα ότι ο παραολυμπιονίκης πυροβόλησε από πρόθεση την 29χρονη Reeva Steenkamp, πέρσι, ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου, τη στιγμή που οι συνήγοροι του Παραολυμπιονίκη, αγωνίζονται να αποδυναμώσουν τις μαρτυρίες που τον "καίνε".

Στο μεταξύ, συγκλονίζει η μητέρα της Reeva, που δήλωσε έτοιμη να συγχωρήσει τον Pistorius, αρκεί να λάμψει η αλήθεια:

«Δεν είμαι άνθρωπος που μισεί. Πρέπει να συγχωρούμε αλλιώς θα ζω με το θυμό..Και πως να το πω... Δε θέλω να μου γίνει έμμονη ιδ��α... Πρέπει να φύγει... Πρέπει να αφήσω το θυμό να φυγει.. Πρέπει να συγχωρούμε και ποτέ δε θα ξεχάσουμε».